R.W.B. trekt ambitieuze Marco Damen aan als trainer voor de JO16-1

Met Marco Damen als nieuwe trainer heeft voetbalvereniging RWB uit Waalwijk een ambitieuze trainer vastgelegd voor komend seizoen. Marco gaat volgend seizoen samen met assistenten René van Drongelen en Raymond Rouwen de JO16 junioren van RWB trainen. Uit de gesprekken met de Technische Commissie van RWB bleek er al snel een click wat resulteerde in het contracteren van de 50-jarige voetbaltrainer uit Kaatsheuvel. Naast trainer/coach is Marco eigen ondernemer en heeft een schoenenzaak in Den Bosch.
Happy-point
Marco zal in een “gespreid bedje” terecht komen. René en Raymond trainen het team (JO16-1) al jarenlang. Beide heren zijn vanaf de F-jes trainers en hebben de jongens van de 5e naar de 2e klasse gebracht met een aantal kampioenschappen. Een zeer mooie prestatie van het inmiddels geworden vriendenteam. Zowel het team alsmede beide trainers hadden bij de evaluatie aangegeven behoefte te hebben aan een extra trainer met ervaring in het trainersvak. Marco past met de ervaring bij DESK (afgelopen jaren trainer van de jeugd bij DESK) en zijn UEFA Coach C diploma prima binnen dit profiel. Roy Merkx complementeert de staf als grensrechter.

Vanwege de aanwas vanuit de JO15-1 naar de JO16-1, welke vorig jaar in de Hoofdklasse uitkwamen, gaat het team van Marco, René en Raymond in het najaar uitkomen in de 1e klasse. Wederom een stap omhoog! Het team zal zaterdag 8 augustus om 11.00u beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen op Sportpark de Gaard.
We wensen de trainersstaf en de spelersgroep veel succes en hebben alle vertrouwen in een goed (eind) resultaat.

Daarnaast hebben afgelopen week ook Nicky Ligtvoet en Zico Kemmeren hun contract getekend voor de respectievelijke JO15-1 en JO13-1. Nicky zal geassisteerd gaan worden door Biko Kerstens waar Zico assistentie zal gaan krijgen Alfons van der Pluijm. Ook hun wensen we veel succes toe!

Klik hier voor meer informatie over VV RWB.
Klik hier voor een ander artikel.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.