R.W.B. legt het in Bavel af tegen de routine

0
181

RWB speelde zondag uit bij Bavel met als uiteindelijk doel om dit seizoen zich te handhaven in de 3e klasse. De ervaren ploeg van Bavel liet zich echter niet verrassen en kwam al snel op voorsprong. Na een half uur stond het 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Net voor rust wist RWB terug te komen en mocht door een goal van Justin van der Sanden met 2-1 gaan rusten. Na rust drong RWB verder aan, probeerde de gelijkmaker te forceren en kreeg ook nog wat kansjes. Tegen het einde van de wedstrijd viel de goal echter aan de andere kant en was de wedstrijd beslist, de 4-1 in blessuretijd was daarmee een formaliteit.

Voor zondag 19 mei staat de laatste thuiswedstrijd tegen Oosterhout op het programma. Dat wordt dan voor de ploeg uit Waalwijk West een van de laatste kansen om weg te komen van de onderste plaatsen in de 3e klasse B. Hopelijk komen dan de supporters van RWB de selectie, die zijn best doet om punten te sprokkelen, de ploeg aanmoedigen. Na de wedstrijd zal er muziek aanwezig zijn om deze laatste thuiswedstrijd goed af te sluiten. De kans is nog dat het seizoen verlengd wordt met de nacompetitie. RWB staat daarvoor 1 puntje achter op Waspik en 2 punten op Irene’58 dat met 2 punten meer voorlopig op een veilige plaats staat.