R.W.B. Kanjers gaan met vakantie

Zaterdag 26 juni was voor de kanjers van voetbalvereniging RWB de laatste training van het seizoen. Ondanks het gekke seizoen met al zijn beperkingen in verband met het Coronavirus hebben de Kanjers gewoon doorgetraind.

Anders dan anders was dat ouders, opa’s en oma’s niet op het sportpark mochten komen. Hoe mooi was het voor de ouders dat op deze laatste trainingsochtend de Gemeente Waalwijk de regels had versoepeld en ze weer op het sportpark mochten en in de kantine een kopje koffie konden nuttigen. De kanjerstraining die wordt geleid door Foort Cove werd afgesloten met ongeveer 30 jongens en meisjes.

werktalent_255550

Volgend seizoen starten een aantal van deze kanjers in een JO7 team met de KNVB competitie. Sinds dit seizoen wordt er bij de jongste pupillen gespeeld in 4 fases. 2 In het najaar en 2 in het voorjaar. Het doel is om hierdoor tot gelijkwaardige competities te komen en de reisafstanden te beperken.

De trainingen voor de kanjers in seizoen 2021 / 2022 start weer op zaterdag 11 september, één week na het einde van de schoolvakanties.

Klik hier voor meer informatie over RWB
Voor meer artikelen van RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.