R.W.B. doet mee aan zomeravondvoetbal in de mooiste tijd van het jaar.

Woensdag 30 juni startte bij RWB het 7 tegen 7 toernooi voor de Lagere Elftallen. De 8 teams die zich hadden opgegeven speelden allemaal 2 poulewedstrijden met het doel om op 14 juli bij de finalewedstrijden zo hoog mogelijk te eindigen.

Woensdag 7 juli gaan de Lagere Elftallen verder met de poulewedstrijden. De selectie-elftallen bij RWB spelen op de donderdagen hun 7 tegen 7 toernooi. De selectie-elftallen spelen donderdag 15 juli de kruisfinales en finalewedstrijden. Voor hen staat er donderdag 8 juli de volgende poulewedstrijden op het programma. Inmiddels zijn er veel verenigingen in Nederland waar het seizoen wordt verlengd door een zomeravondvoetbalactiviteit. Voetballen in de mooiste periode van het jaar, wie wil dit eigenlijk niet.

werktalent_255550

Selectiepresentatie:

Donderdag 8 juli staat in het clubhuis ook de jaarlijkse Selectiepresentatie op het programma.

De laatste wedstrijd van het 7 tegen 7 toernooi  zal om ca. 21.15 uur afgelopen zijn. Meteen daarna start de selectiepresentatie. Tijdens deze bijeenkomst worden de nieuwe spelers en de spelers die van RWB JO19 zijn overgekomen voorgesteld. Een selectiebijeenkomst is verder een uitgelezen moment voor het maken van foto’s. RWB-ers die benieuwd zijn hoe de nieuwe selectie van RWB er uit komt te zien zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over RWB
Voor meer artikelen van RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.