R.W.B. in slotfase naar ruime overwinning op PCP

R.W.B. stond zondag 02-02-2020 in de wedstrijd tegen het Bredase PCP met 2-0 voor. Bij de opening van de competitie speelde RWB destijds gelijk door in de allerlaatste minuut te scoren. RWB was dus een gewaarschuwd team waarbij nog kwam dat PCP weer helemaal compleet was en R.W.B. te maken heeft met een aantal blessures. De invallers bij RWB deden het overigens prima en met name JO19 speler Bas van Helvoirt speelde op de rechtsback positie een prima wedstrijd.

In de eerste helft moest de ban gebroken worden door een eigen goal van PCP waarna Kevin Remie met een geplaatst afstandschot de score naar 2-0 tilde. Voordat RWB in de slotfase van de eerste helft op 2-0 kwam was PCP een aantal keren gevaarlijk voor het doel van RWB gekomen, maar zelfs in een 1 op 1 situatie met Luuk van Beerendonk scoorde PCP niet. Ook vorige week tegen Waspik stond RWB met 2-0 voor, toen liet het Waspik teug komen in de wedstrijd, daar was RWB dus voor gewaarschuwd.

Deze week liet RWB het zover niet komen, wat kwam doordat het een betere conditie heeft dan PCP. Langzaam zakte PCP in de tweede helft door het ijs en toen Michael Roosenbrand er 3-0 van maakte was de beslissing gevallen. De laatste 5 minuten waren voor Alex Huijps, doordat hij te laat op de wedstrijdbespreking aanwezig was begon hij op de reservebank. In de slotfase liep hij de moegestreden achterhoede van PCP er tot drie keer toe uit en produceerde daarmee in 5 minuten een ware hattrick. Hiermee tilde Alex Huijps de 3-0 voorsprong naar een grote 6-0 overwinning. Zondag 09 februari vervolgt RWB de competitie met een uitwedstrijd tegen VCW uit Wagenberg.

Meer informatie over RWB? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.