R.W.B. haalt in Den Hout overwinning op bij Irene’58.

0
107

Op basis van de ranglijst was RWB min of meer verplicht om op zaterdag 25 maart te winnen van Irene’58. Vanuit de thuiswedstrijd wist RWB dat het niet altijd zo werkt. Thuis tegen Irene’58 miste RWB tal van kansen zodat het op 1-1 bleef steken. Uit bij Irene’58 ging RWB zorgvuldiger met de kansen om en won met 1-4.

In de uitwedstrijd tegen Irene’58 was RWB sterk met de spelhervattingen. RWB stuurt bij spelhervattingen regelmatig verdedigers richting strafschopgebied. Deze zaterdag waren deze verdedigers meer dan alleen gevaarlijk. Twee keer Jordy van der Klaauw en Niek Verhoeven waren deze middag trefzeker en zorgden gezamenlijk voor 3 doelpunten. Tel daar de openingstreffer van Kevin Remie bij op en het verhaal vanuit RWB zijde is verteld. De gelijkmaker van Irene’58 viel in de 30e minuut, meteen na de 0-1 voorsprong van RWB. Een fout in de verdediging ging hier aan vooraf, iets waar RWB nog op kan verbeteren want hierdoor geeft RWB te vaak en te gemakkelijk doelpunten weg. De goal van Kevin Remie , die de laatste weken weer goed op schot is, was een echte spitsengoal. Youri Ruijken zorgde voor de assist, vanaf de achterlijn legde hij de bal terug waarna Kevin Remie beheerst inschoot.

Volgende week staat er voor RWB een thuiswedstrijd op het programma. Dan krijgt het middenmoter DHV uit Zevenbergschen Hoek op bezoek.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.