Papendrecht – EBOH na een helft gestaakt

0
172
Papendrecht 1[3632]

Op zaterdagmiddag 18 maart heeft de wedstrijd PapendrechtEBOH het einde niet gehaald. Vlak voor het begin van de 2e helft werd een Dordtse supporter onwel en moest met de ambulance worden afgevoerd. Na overleg met beide aanvoerders besloot scheidsrechter Jan Tempelaar de wedstrijd, overigens volkomen terecht, te staken. De KNVB zal met een nieuwe datum komen waarop de tweede helft wordt gespeeld.

Op een zonnig Slobbengors werden de talrijke toeschouwers getrakteerd op een attractieve wedstrijd. Het was Papendrecht dat in de eerste fase druk zette op het doel van Jan-Arie Kouwenhoven. Met name Jarden van Ek was zijn directe tegenstander keer op keer de baas. In de 10e minuut werd hij keurig gelanceerd door Rick Molenaar maar zag zijn schot via de paal naast gaan. Dit was het sein voor EBOH om ook de aanval te kiezen. De Dordtenaren kwamen een aantal keren gevaarlijk in het strafschopgebied van Papendrecht dat daarbij de nodige moeite had om de bal weg te werken.

Nadat Kouwenhoven een schot van Van Ek met moeite had verwerkt, was het in de 30e minuut Rick Molenaar die een door Van Ek teruggetrokken bal met een gericht schot in de linker hoek schoot. Vijf minuten later werd het zelfs 2-0 toen Jurvenny Bernadina aan de rechterkant op snelheid doorkwam en Van Ek zijn voorzet tussen drie tegenstanders binnentikte. Toen iedereen dacht dat dit ook de ruststand zou worden, was het Ricardo Heuveling die in de laatste minuut, na een hoekschop, een gaatje in de rechter bovenhoek vond en EBOH terug in de wedstrijd bracht. Een wedstrijd die om eerder genoemde redenen nog moet worden uitgespeeld.

Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Baars, Thiese, Van der Werff, Saffignani, Molenaar, Tilroe, Bernadina, Van Wijk, Van Ek.

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.