OVV wint met gemak van Rhoon

0
129

OVV 1 speelde afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Rhoon 1 en hebben gewonnen met 0-3. De club had al een klein vermoeden dat zij van hun tegenstander uit Rhoon zouden winnen.

Eerste helft
De eerste helft startte Rhoon met een verdedigende opstelling waardoor het voor de andere ploeg lastig was om kansen te creëren. Na een tijdje dacht Rhoon wat meer grip te krijgen op de wedstrijd. Dit was het moment dat OVV hun kans pakte. Het lukte Brandon Taylor die vanaf het middelveld werd aangespeeld een voorzet te geven die werd binnen geschoten door Stony van de Berg.

Betere tweede helft
Tot 65 minuten bleef het rustig tijdens de wedstrijd. Veel sterker werd Rhoon niet en het lukte OVV om de score naar 0 – 2 te brengen, door een goal van Pascal van Hulst. Rhoon bleef het proberen, maar veel baat had het niet. De laatste vijf minuten scoorde Brandon Taylor de prachtige 0  – 3 en hiermee was het einde wedstrijd. Een prachtige eerste overwinning van het seizoen voor OVV.