Organisatie 50e Bredase Bouwers Voetbaltoernooi

0
276
Bredase bouwers toernooi

Van links naar rechts;
John van Ginneken (Bouwschool Breda) /
Rein Croonen (Aannemingsbedrijf DE WIT Breda /
Luuk van de Walle (Leys-Holtgrefe Breda) /
Frans Krol en Ruud de Meuler
Wim Lankhuijzen (NBU Onderhoud & Service) ontbreekt op de foto.

Op zaterdag 1 juli wordt voor de 50e maal het Bredase Bouwers voetbaltoernooi gespeeld. En deze jubileum telt een record aantal van 48 deelnemende Bouw- en bouw gerelateerde bedrijven.

Deze editie zal wederom plaatsvinden op sportpark “Tussen de Leijen” van rkvv JEKA te Breda.
Aanvang van het toernooi is om 10:00 uur en rond 16:00 uur zal de finale gespeeld worden.

Ook dit jaar wil de organisatie weer een sportief en gezellig evenement neerzetten, waarbij er ook zeker weer plaats zal zijn voor ontspanning en netwerken.
Aan de kinderen is uiteraard ook weer gedacht door o.a. een springkussen te plaatsen en na de middag kunnen zij zich laten schminken.

Vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur is er live muziek door feest DJ Marc den Tenter en live optredens van niemand minder dan de populaire zanger John de Bever / zangeres Marlane en zanger Damien.

De Prijsuitreiking zal geschieden op de Promotrailer van Tricorp Workwear door de Wethouder van Sport in Breda; de heer Daan Quaars. Hij wordt daarbij geassisteerd door Bredanaar Sjoerd Mossou, die tot Sportverslaggever van het jaar 2022 werd gekozen en door BN ‘er en Bredase beroemdheid Hélène Hendriks die iedereen kent van Vandaag Inside en ESPN Sport.

De entree op 1 juli is gratis.