Openingsdag DKS’17

0
105

DKS’17 is een SVO uit Oost Zeeuws-Vlaanderen, die ontstaan is uit een samenwerking tussen de dames- en meisjes teams van V.V. Steen en RKVV Koewacht. In het begin was het natuurlijk wel even wennen, maar de klik is er ondertussen en het samenspel is ook een stuk beter. De doelstelling van DKS’17 is het in stand houden en verder ontwikkelen van het vrouwenvoetbal in Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

De samenwerking kwam als redding voor beide teams. Het team van V.V. Steen telde zestien speelsters, maar door blessures en een zwangerschap waren er soms extra speelsters nodig. Die extra speelsters kwamen van RKVV Koewacht, maar ook Koewacht had soms speelsters nodig. Die kwamen dan weer vanuit V.V. Steen. De bundeling van krachten is uitgelopen tot de oprichting van DKS´17.

Om dat te vieren wordt op 29 september het officiële bestaan van DKS’17 gevierd. Dit wordt gedaan door een openingsdag plaats te laten vinden op locatie van Sportpark ’t Steen. Op die zaterdag spelen alle vier de teams van DKS’17 thuis. Tevens zullen de tenues gepresenteerd worden en de teamfoto’s worden gemaakt. De dag zal feestelijk afgesloten worden door middel van een feest met DJ!

We hopen dat dit samen met iedereen een geslaagd feest gaat worden!
Boven dit bericht en op de Facebookpagina van DKS´17 is het programma van deze dag te vinden. https://www.facebook.com/events/1996853017062754/