Openingsdag DKS’17

DKS’17 is een SVO uit Oost Zeeuws-Vlaanderen, die ontstaan is uit een samenwerking tussen de dames- en meisjes teams van V.V. Steen en RKVV Koewacht. In het begin was het natuurlijk wel even wennen, maar de klik is er ondertussen en het samenspel is ook een stuk beter. De doelstelling van DKS’17 is het in stand houden en verder ontwikkelen van het vrouwenvoetbal in Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

De samenwerking kwam als redding voor beide teams. Het team van V.V. Steen telde zestien speelsters, maar door blessures en een zwangerschap waren er soms extra speelsters nodig. Die extra speelsters kwamen van RKVV Koewacht, maar ook Koewacht had soms speelsters nodig. Die kwamen dan weer vanuit V.V. Steen. De bundeling van krachten is uitgelopen tot de oprichting van DKS´17.

Om dat te vieren wordt op 29 september het officiële bestaan van DKS’17 gevierd. Dit wordt gedaan door een openingsdag plaats te laten vinden op locatie van Sportpark ’t Steen. Op die zaterdag spelen alle vier de teams van DKS’17 thuis. Tevens zullen de tenues gepresenteerd worden en de teamfoto’s worden gemaakt. De dag zal feestelijk afgesloten worden door middel van een feest met DJ!

We hopen dat dit samen met iedereen een geslaagd feest gaat worden!
Boven dit bericht en op de Facebookpagina van DKS´17 is het programma van deze dag te vinden. https://www.facebook.com/events/1996853017062754/

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.