CvdW: v.v. SEOLTO – Introductie

Deze editie is v.v. SEOLTO de Club van de Week.  Deze week zullen er meerdere interviews worden afgenomen met betrokkenen bij de club uit Zevenbergen. In deze interviews zullen de betrokkenen meer vertellen over o.a. hun rol binnen de club, hoe ze bij v.v. SEOLTO betrokken zijn geraakt, het afgelopen seizoen en uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het aankomende seizoen.

v.v. SEOLTO is een amateurclub uit Zevenbergen die opgericht is op 12 mei 1941. Het eerste elftal speelde vorig seizoen in de Derde klasse, waar ze op de tiende plek eindigde. De club telt ongeveer 460 leden bestaande uit 6 seniorenteams en 15 jeugdteams. De club speelt op sportpark ‘de Meeren’.

Gezelligheid is wat mensen bindt in een vereniging. Bij v.v. SEOLTO beschikken ze over alle ingrediënten voor ouderwetse voetbal gezelligheid: een sfeervolle kantine, een ondernemende activiteiten-commissie, een representatief clubblad en natuurlijk de mensen bij v.v. SEOLTO zelf. Mensen die zich graag inzetten voor de club en bij wie je je welkom voelt als sponsor, lid of bezoeker van ons sportpark.

SEOLTO staat voor Samenspel En Oefening Leiden Tot Overwinning. De clubkleuren van de club zijn: ‘’Een oranje shirt, een witte broek en blauwe kousen’’. Ook aankomend seizoen strijdt de ploeg mee in de Derde klasse B.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SteDoCo-aanvaller Everon Pisas naar SC Feyenoord

Everon Pisas vertrekt na dit seizoen naar SC Feyenoord. De 28-jarige aanvaller speelt momenteel nog voor SteDoCo, maar heeft...

Braziliaanse spits blijft bij RBC Roosendaal

Zé Lucas, de Braziliaanse spits van RBC, speelt ook volgend seizoen in Roosendaal. De 28-jarige aanvaller, die inmiddels al zes...

Frans van Helvoirt ziet stabieler MVV’58

Frans van Helvoirt was al eerder in beeld om trainer te worden van MVV’58, maar afgelopen zomer kwam het...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.