CvdW: v.v. SEOLTO – Introductie

0
120

Deze editie is v.v. SEOLTO de Club van de Week.  Deze week zullen er meerdere interviews worden afgenomen met betrokkenen bij de club uit Zevenbergen. In deze interviews zullen de betrokkenen meer vertellen over o.a. hun rol binnen de club, hoe ze bij v.v. SEOLTO betrokken zijn geraakt, het afgelopen seizoen en uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het aankomende seizoen.

v.v. SEOLTO is een amateurclub uit Zevenbergen die opgericht is op 12 mei 1941. Het eerste elftal speelde vorig seizoen in de Derde klasse, waar ze op de tiende plek eindigde. De club telt ongeveer 460 leden bestaande uit 6 seniorenteams en 15 jeugdteams. De club speelt op sportpark ‘de Meeren’.

Gezelligheid is wat mensen bindt in een vereniging. Bij v.v. SEOLTO beschikken ze over alle ingrediënten voor ouderwetse voetbal gezelligheid: een sfeervolle kantine, een ondernemende activiteiten-commissie, een representatief clubblad en natuurlijk de mensen bij v.v. SEOLTO zelf. Mensen die zich graag inzetten voor de club en bij wie je je welkom voelt als sponsor, lid of bezoeker van ons sportpark.

SEOLTO staat voor Samenspel En Oefening Leiden Tot Overwinning. De clubkleuren van de club zijn: ‘’Een oranje shirt, een witte broek en blauwe kousen’’. Ook aankomend seizoen strijdt de ploeg mee in de Derde klasse B.