ODIO en Brandsfit slaan handen ineen: nieuwe kledinglijn voor hele club

0
682
odio-kledinglijn

Dat men bij vierdeklasser ODIO aan de weg timmert in de professionalisering en het toekomstbestendig maken van de vereniging, dat was al langer duidelijk. Nieuwe velden, opgeknapt clubhuis, zonnepanelen… En nu komt er in het kader van uniformiteit een nieuwe kledinglijn voor de gehele vereniging.  

“Met de firma Brandsfit hebben we een nieuwe kledingpartner en tevens sponsor gevonden voor onze vereniging. Het sponsorcontract wat getekend is heeft een eerste termijn van vier jaar en is met ingang van dit seizoen van kracht. Het merk Patrick zal vanaf heden het kledingmerk van onze vereniging zijn. Met een iets bredere baan, maar in onze statuten is vastgelegd dat we altijd in de kenmerkende groenwit gestreepte tenues zullen voetballen”, zegt Mitchel Elenbaas van de sponsorcommissie.

De jeugdelftallen spelen al sinds begin van dit seizoen in de gloednieuwe tenues van Brandsfit, met daarop lokale shirtsponsors. Vanaf het seizoen 2023-2024 zullen ook alle seniorenteams van de Ossendrechtse voetbalverenging volledig in het nieuwe gestoken de competities ingaan. “We hebben te maken met een sterke aanwas van nieuwe leden en vonden het ook tijd om uniform te zijn in onze wedstrijdtenues. Vaak zie je dat sommige teams een eigen tenue hebben, maar dat wilden wij niet meer. Op deze manier straal je nog meer eenheid uit en zorg je voor herkenbaarheid. We zijn daarom op zoek te gaan naar een kledingpartner die ons daarbij een mooi concept kon bieden. Uiteindelijk zijn we toen bij Brandsfit uitgekomen en vanaf het eerste moment verliep dat contact erg prettig. Er is ook een eigen Digital Club Store waar leden zelf nog extra kleding kunnen bestellen in de stijl van de club. We worden op die manier compleet ontzorgd en dat is erg prettig.”

Brandsfit is van mening dat iedere jongere moeten kunnen sporten. Om dit te stimuleren stellen zij een gratis tenue beschikbaar voor ieder jeugdlid. Leden krijgen korting op de gehele collectie en bestellingen leveren ODIO extra clubbudget op. “Met dat eigen budget kunnen we allerlei extra voetbalgerelateerde materialen aanschaffen zoals trainingsspullen, ballen en eventueel nog kleding. Dat scheelt ons toch ook weer een extra kostenpost binnen de begroting.”

Seizoen 2022-2023 is een overgangsjaar voor onze vereniging. Alle jeugdelftallen, het G-team en de veteranen dragen dus allemaal al met trots tenues van het merk Patrick. “We hebben voor de seniorenteams allerlei gesprekken gevoerd met de sponsoren en die zijn ook akkoord. Komend seizoen zal onder andere de COOP supermarkt, dat binnenkort een PLUS wordt met die nieuwe naam als hoofdsponsor bij het eerste elftal op de nieuwe shirts prijken. In totaal gaat het dan om zestien teams gaan die totaal in het nieuw het veld op stappen om hun wedstrijden te spelen. We zijn als vereniging al jarenlang bezig met uitstraling, toekomstbestendigheid, duurzaamheid. Ook uniformiteit hoort daar volgens ook zeer zeker bij. Met deze overeenkomst die we nu met Brandsfit hebben afgesloten kunnen we weer een flink aantal seizoenen vooruit.”

Klik op rkvv ODIO voor de laatste artikelen over de club.
Klik op rkvv ODIO voor meer informatie over de club.