NSVV wint wederom een uitwedstrijd

0
88

Afgelopen zaterdag speelde NSVV een uitwedstrijd bij Bruse Boys, in Bruinisse. En gezien de afstand vanuit Numansdorp waren er weer een flink aantal Numansdorpers meegereisd. Aan eind van de middag konden ze met een tevreden gevoel naar huis.

In de eerste helft van deze wedstrijd ging het gelijk op met wat kleine, maar ook grote kansen aan beide kanten. Beide keepers lieten zich echter niet verrassen en ging de rust in met een 0-0 stand.

Na de thee begon NSVV feller en beter aan de tweede helft, wat meteen in de 46e minuut resulteerde in de 0-1 door Richard Bras met een afstand schot.

NSVV bleef op dezelfde voet verder gaan, maar uit het niets maakte Bruse Boys in de 58e minuut de 1-1. Bij een hoge bal in het 6 meter gebied had Melvin Kruijthof de bal met beide handen vast, maar moest loslaten nadat hij werd aangeraakt door spelers van Bruse Boys. Tot verbazing van alle Numansdorpers keurde de scheidsrechter het doelpunt goed.

NSVV liet zich niet uit veld slaan en gelijk bij de volgende aanval maakte Koen Witsiers, na de rebound op de lat, met een kopbal de 1-2.

Hierna bleef NSVV de aanval zoeken en in 64e minuut maakte Richard Bras zijn tweede doelpunt van de middag met een schot van buiten de 16; 1-3.

In de 77e minuut kreeg een speler van Bruse Boys rood na een forse overtreding en was de wedstrijd hiermee min of meer gespeeld. Mitchel Louwerens, maakt er nog 1-4 van na een goed actie.