Nieuw-Lekkerland thuis tegen GJS

0
127

Aankomend weekend staat er in de Eerste klasse Nieuw-Lekkerland – GJS op het programma. Als je naar de stand kijkt, zal je zeggen dat het een gemakkelijke overwinning wordt voor Nieuw-Lekkerland, maar de ploeg heeft het vaak moeilijk tegen ploegen uit de onderste regio.

Nieuw-Lekkerland speelde afgelopen zaterdag met 0-0 gelijk tegen Heerjansdam. Een resultaat waar de ploeg mee kon leven, want de Heerjansdammers spelen erg sterk. Het was geen leuke wedstrijd, maar wel een goed optreden van de ploeg. Vooral verdedigend staat het goed bij Nieuw-Lekkerland, wat erg weinig weg geeft de laatste wedstrijden.

GJS leed vorige week in Woerden tegen Sportlust’46 een fikse nederlaag. De ploeg speelde het eerste half uur goed onder de druk vandaag, wat zelfs nog een aardige kop kans opleverde. Maar het bleek een van de spaarzame kansen, want na het half uur werd de 1-0 gescoord. Het bleek het breekpunt van de wedstrijd want nog voor rust stond er opeens 3-0 op het scorebord. Na rust werd het er niet beter op voor de Gorcumers. De thuisploeg bleef aanvallen en maakte goed gebruik van de beweeglijke spitsen. Na 60 minuten stond de 4-0 op het scorebord, en niet veel later ook de 5-0. Om het nog erger te maken, werd het 5 minuten voor tijd 6-0. Het geeft nog meer eens aan dat Sportlust’46 voor het kampioenschap speelt, en GJS de nummer laatst is. Voor GJS is het de derde forse nederlaag op rij. De maand december staat in het teken van resultaat halen. Dan speelt GJS twee keer thuis en ontvangt het de teams die net als GJS in de onderste regionen bivakkeren.

De wedstrijd Nieuw-Lekkerland – GJS begint zaterdag om 14.30 op sportpark Excelsior.