Nick Rutten versterkt Victoria’04-defensie

0
550
Nick Rutten-Victoria'04- DVO'32

Nick Rutten heeft de overstap gemaakt van DVO’32 naar Victoria’04. De 28-jarige centrale verdediger voegt zich bij de gelederen van Victoria’04 in de derde klasse, waar hij zijn ervaring en kwaliteiten zal inzetten om de defensie te versterken. We spraken met Rutten over zijn transfer en zijn ambities bij zijn nieuwe club.

Carrièreverloop
Nick’s carrière begon bij RKWIK op slechts 7-jarige leeftijd. Vervolgens ging hij spelen bij Zwaluwen, maakte Rutten op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal maakte. Hier speelde hij tot zijn drieëntwintigste, waarna hij overstapte naar DVO’32. Na vijf jaar bij DVO’32 gespeeld te hebben, was Rutten toe aan een nieuwe uitdaging. De overstap naar Victoria’04 was een logische keuze voor hem.

Reden overstap
“Na 5 jaar bij DVO’32 vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik was toe aan een nieuwe omgeving en Victoria’04 bood me de kans om deel uit te maken van een jonge en getalenteerde selectie. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen en te streven naar promotie naar de tweede klasse. Misschien kunnen we dat doel zelfs al dit jaar bereiken.”

Mooie herinneringen DVO’32
Terugkijkend op zijn periode bij DVO’32, koestert Rutten goede herinneringen. Hij speelde altijd met plezier voor de club en was betrokken bij promotiestrijd en nacompetitie, hoewel de promotie nooit werd behaald. Hij prijs de faciliteiten van DVO’32, met name de uitstekende velden, maar benadrukte ook de onschatbare waarde van de vrijwilligers die zich onvermoeibaar inzetten voor de club.

Ambities
Bij Victoria’04 hoopt Rutten op een succesvolle toekomst. Hij heeft hoge ambities en wil samen met het team de stap maken naar de tweede klasse. “Ik ben onder de indruk van de prestaties van de ploeg dit seizoen en ik hoop de opwaartse lijn voort te zetten. Ik ken veel jongens van Victoria’04 en ik kijk ernaar uit om de hele selectie te leren kennen. De teamgeest en de gezelligheid binnen de club zijn geweldig. Samen willen we bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Trouwe supporters
Bij het afscheid van zijn oude club zal Rutten vooral de supporters en vrijwilligers missen. “De trouwe supporters die altijd achter ons stonden en de vrijwilligers die dag en nacht klaarstonden voor de club, dat zal ik zeker missen. Ook de vrijheid die we hadden op de club, zoals het hebben van de kantinesleutel, was iets speciaals. Maar ik kijk met veel enthousiasme naar de toekomst bij Victoria’04.”

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.