Na zeven duels nog altijd puntloos!

Bristol Team/Budgetisolatie staat nog steeds met lege handen in de 1e divisie. De ploeg van de trainers Said Ouasti en Karim Adarghal hebben het lek nog steeds niet boven. Tevens laten spelers de groep in de steek, maar bij elkaar blijven in goede en slechte tijden zit er bij opgestapte jongens niet in. Een kwestie van mentaliteit en teamgeest.

Het grote gemis in het team is ook wel eerste keeper Scot Colkin. De doelman raakte de eerste wedstrijd ernstig geblesseerd, en hoopt tegen Brasil op 23 november thuis zijn rentree te maken. Er zijn ondertussen spelers toegevoegd aan het team en d.v.m. trainingen moet de selectie degradatie zien te voorkomen. Toch maakt reserve aanvoerder Hakan Aksoy zich geen zorgen: ,,We hadden een goede voorbereiding met fraaie resultaten tegen eredivisieclubs. Maar bij de start van de competitie ging het fout. In de eerste wedstrijd raakte onze keeper Scott Colkin geblesseerd. Hij brak een vinger en is acht weken uitgeschakeld. Er kwamen meer blessures vooral het gemis van de spits Toma is voelbaar. Ook moesten sommige spelers vanwege hun werk afmelden. Alleen in de laatste wedstrijd tegen ZVG waren we, op onze keeper en twee geschorste spelers na, compleet. Die verloren we net met 4-2. Alleen tegen FCK/De Hommel, enkele jaren geleden  nog Nederlands kampioen, waren we kansloos. De andere duels hadden we gewoon kunnen winnen.’’ Aksoy verwacht dat zijn ploeg zich gaat handhaven.”Dat is het doel. We zijn een team in opbouw.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.