FC Lisse verslagen door Odin ’59

0
115

Zaterdag stond de inhaalwedstrijd tussen FC Lisse en Odin ’59 op het programma. De wedstrijd werd in de eerste ronde van de competitie afgelast wegens zware regenval. Op sportpark Ter Specke was Odin ’59 te sterk voor de FC Lisse.

Eerste helft

De bezoekers waren de eerste helft de betere van de twee ploegen. Eerst lobte Jurjen Dikker de bal net over de goal van de thuisploeg. Toch kreeg FC Lisse een grote kans via Rowdy van de Putten en Oussama Siali, die echter fraai werd gekeerd door keeper Barry van Dijk. Uiteindelijk werd het veldoverwicht van Odin ’59 in de eerste helft toch in een doelpunt omgezet. Ahmed al Mahdi gaf een mooie assist op het doelpunt van Thom de Vries.

Tweede helft

Na de thee waren beide ploegen meer aan elkaar gewaagd. Het waren zelfs de Lissenaren die dichtbij de gelijkmaker kwamen via Justin Valk. Hij schoot op de lat en ook in de rebound kreeg Rowdy van Putten de bal niet in de touwen. Daarna kreeg de thuisploeg nog een kans via een directe vrije trap van Boyd Stevens die op de paal belandde.

Met nog tien minuten te spelen blunderde de defensie van Lisse, waardoor Mitchell Bormann de 0-2 kon binnen schieten. De wedstrijd leek te zijn beslist en vlak voor tijd konden de bezoekers de score zelfs nog verder uitbreiden. Via een mooie counter lobte Mitchell Bormann zijn tweede doelpunt binnen en bepaalde de eindstand op 0-3.