Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

0
508
moc-17-monaim-elbousaksaki

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v. Vrederust naar MOC’17 Jo19-1. Monaim deelt zijn gedachten over zijn carrièreverloop en zijn ambities bij zijn nieuwe club.

Monaim begon zijn voetbalcarrière op jonge leeftijd bij Nieuw Borgvliet en maakte zijn debuut in het eerste elftal op slechts 16-jarige leeftijd. Vervolgens verhuisde hij naar s.v. Dosko A1, waar hij op een hoger niveau kon spelen en ook zijn debuut maakte in het eerste elftal. Na drie seizoenen besloot Monaim om samen met zijn vrienden te gaan voetballen bij het Zeeuwse Oud Vosmeer, waar hij twee seizoenen doorbracht voordat hij de overstap maakte naar v.v. Vrederust. Bij Vrederust speelde hij maar liefst 7 seizoenen in het eerste elftal, twee seizoenen in het tweede elftal en was hij ook twee seizoenen trainer van het tweede elftal. Na 11 jaar bij Vrederust is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer bij MOC’17 Jo19-1, waar hij komend seizoen aan de slag gaat.

Gevraagd naar de belangrijkste reden voor zijn overstap, legt Monaim uit dat hij zichzelf wil blijven ontwikkelen als trainer en de ambitie heeft om op hoog niveau in de bovenbouw van het jeugdvoetbal te coachen. MOC’17 bood hem de mogelijkheid om deze ambities waar te maken, en hij greep deze mooie kans met beide handen aan.

Terugkijkend op zijn periode bij v.v. Vrederust, koestert Monaim warme herinneringen aan de 11 mooie jaren die hij daar heeft doorgebracht. Hij beschrijft de club als fantastisch en warm, waar iedereen elkaar kent en het als een grote familie aanvoelt. Monaim voelt zich vanaf dag één welkom en gewaardeerd bij Vrederust en spreekt alleen maar positief over de club. Het afscheid nemen zal dan ook emotioneel zijn voor hem.

Bij zijn nieuwe club, MOC’17 Jo19-1, heeft Monaim als doel om zowel zichzelf als het team naar een hoger niveau te tillen. Hij wil zich verder ontwikkelen als trainer, een netwerk opbouwen en spelers helpen bij hun overgang naar het seniorenvoetbal. MOC’17 heeft de ambitie om zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in het eerste elftal te hebben, en Monaim is vastberaden om zijn ervaring en kennis met hen te delen en bij te dragen aan deze visie.

Vooruitkijkend naar het volgende seizoen hoopt Monaim op een goede voorbereiding met MOC’17 Jo19-1 en een succesvolle prestatie op divisieniveau. Hij zal er alles aan doen om een sterke selectie te vormen en de ambitie en visie van de club te behouden en te bevorderen.

Gevraagd naar wat hij het meest zal missen bij v.v. Vrederust, antwoordt Monaim vol emotie: “Pfff, ik ga alles missen, maar dan ook echt alles. Van de clubmannen Jan Quist, Gebroeders Suijkerbuijk, Jeroen Keizer en Marco Vriens tot alle spelers die ik heb mogen trainen en waarmee ik heb gevoetbald. Vrederust heeft voor altijd een plek in mijn hart en ik wens de club veel succes in de komende jaren. De Groene Hel zal ik nooit vergeten!”

Met zijn enthousiasme, ervaring en passie voor het spel is Monaim vastbesloten om bij MOC’17 Jo19-1 een positieve impact te maken en zijn spelers te helpen groeien. We wensen hem veel succes en kijken uit naar zijn prestaties in het nieuwe seizoen.

Klik hier voor meer artikelen over MOC ’17
Klik hier voor meer informatie over MOC ’17