Marijnissen probeert voetballers klaar te stomen voor rentree

0
573
marijnissen-madese-boys

Bij Marijnissen Recovery kunnen voetballers herstellen van hun blessure en fysieke stappen zetten, waar ze op het veld van profiteren. Eigenaar en voormalig Madese Boys-spits Dennis Marijnissen hoopt zoveel mogelijk voetballers te kunnen helpen om beter te worden.

Bij Anytime Fitness in Made lopen dit seizoen opvallend veel voetballers rond. Dennis Marijnissen probeert hen daar klaar te stomen voor het weekend óf voor hun rentree, als ze met blessures kampen. “De klanten kunnen als doel een sportspecifieke verbetering hebben, zo ook voor voetballers”, legt Marijnissen uit. “Ik heb bijvoorbeeld klanten die graag sneller of explosiever willen worden, dat gaan we dan met de personal training sportspecifiek trainen.”

Dat gebeurt niet alleen tijdens het seizoen. “In de zomerstop gaan wij een speciaal sportabonnement aanbieden om de voetballers en andere sporters toch in training te houden.” Anytime Fitness Made komt met een 3 maandelijkse abonnement (met korting) voor de zomerstop. Marijnissen Recovery komt met personal training kortingen om sportspecifiek te blijven trainen. “Zo kan iedere sporter weer topfit aan het nieuwe seizoen beginnen”, zegt Marijnissen.

Marijnissen werkt samen met Anytime Fitness. “We bieden iedereen bijvoorbeeld een speciaal fysio-fitnessabonnement (met korting) aan, om de patiënten zelfstandig aan hun behandeltraject te laten werken. Met de juiste trainingsschema’s, maken we dit voor de patiënt optimaal.” In Made ontvangt hij veel spelers van Madese Boys, de club waar hij zelf dertien seizoenen in het eerste elftal speelde. ,,Omdat ik een bekend gezicht ben, komen voetballers al snel sneller naar onze praktijk. Patiënten vinden het belangrijk om in een vertrouwde omgeving met een vertrouwde therapeut te revalideren.”

Marijnissen, die in 2019 per toeval terecht kwam als fysiotherapeut bij de sportschool, geniet er met volle teugen van. “Patiënten komen met een doel en daar ga je samen mee aan de slag. Met bloed, zweet en tranen word er aan het herstel gewerkt. Als dan het doel is behaald en die persoon is weer volledig in functioneren (op welk vlak dan ook), dan geeft mij dat erg veel energie. Dat zorgzame zit in mij en daar heb ik mijn werk van gemaakt.”

Klik op VoetbalJournaal voor de laatste artikelen.
Klik op Marijnissen Recovery voor meer informatie.