Maak kennis met V.V. Virtus Vrouwen 1

Vandaag gaan we in gesprek met V.V. Virtus Vrouwen 1. Een gezellig team dat op zondag graag de punten binnenhaalt, maar gezelligheid en de 3e helft ook erg belangrijk vind. 

V.V. Virtus Vrouwen 1 speelt dit seizoen voor het eerste in de 3e klasse. Zo waren de dames vorig seizoen kampioen geworden door alles dik te winnen met een doelsaldo van boven de 100 goals! Een nieuw seizoen op een hoger niveau, maar met hetzelfde doel om zo hoog mogelijk te eindigen. 

De dames
De ploeg bestaat uit verschillende spelers, maar hebben het wel altijd gezellig met elkaar. “We zijn zo gezellig waardoor er veel speelsters van buitenaf komen en ook gewoon nog steeds bij ons blijven spelen ondanks de lange reistijden. Dat maakt ons wel uniek. We hebben ook zat speciale spelers. We hebben een Spaanse (Sara), en daarnaast ook Dione, die op zondag de auto niet mag meenemen omdat die nog niet nuchter is. Eline, die trekt graag haar shirt uit na wat drankjes.. of zonder drankjes. De keepster die DJ probeert te spelen, maar beter ballen kan vangen. Onze rechtsback kan op de markt verse vis verkopen, zo ken die kweken. En tot slot lopen er nog een aantal bij die qua leeftijd en pijntjes/klachten/klagen, zo met de veteranen mee kunnen!”

Nie mauwen maar lôpuh
‘Nie mauwen maar lôpuh’ is de motto van het team. Met die instelling hebben de dames vele hoogtepunten en dieptepunten bereikt. “De kampioenschap van vorig seizoen staat zeker hoog op ons lijstje. Alles dik gewonnen met een doelsaldo van boven de 100, geweldig. Verder ook een bekerwedstrijd die we op karakter naar de penalty’s hebben gehaald tegen een team die op een hoger niveau speelt. Een dieptepunt is wel zeker het steeds minder worden van de speelsters. Hierdoor zijn we al twee jaar bijna gestopt en moeten we ieder seizoen weer hard werken om door te kunnen gaan. Dit seizoen willen we gewoon leuk meedraaien en onze puntjes meepakken. Zo willen we dan zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en fit het einde van het seizoen halen. Met oude garde en nieuwe aanwas belooft het weer een topseizoen te worden.”

In het zonnetje
De dames willen graag nog wat sponsoren en trainers in het zonnetje zetten! “Onze trainer en vlagger willen we graag in het zonnetje zetten. Die zouden eigenlijk stoppen, maar gaan toch nog een jaartje door met ons en daar zijn we erg dankbaar voor. Daarnaast ook nog wat sponsoren: café bij Dennis, hoveniersbedrijf Bussem, D1 makelaars, Patrick van Valk verzekeringen en onze nieuwe tassen sponsor Café de Druif. Bedankt voor alles!”

Wij wensen V.V. Virtus Vrouwen 1 veel succes dit seizoen!

Klik op V.V. Virtus voor de laatste artikelen over de club.
Klik op V.V. Virtus voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.