Kozakken Boys ten onder bij Spakenburg

0
118

Afgelopen weekend stond in de Tweede Divisie SV Spakenburg- Kozakken Boys op het programma. Op sportpark de Westmaat won de thuisploeg met 2-1, en dus werd de behoudende tactiek uiteindelijk de winnende.

Bij Kozakken Boys zat voor het eerst de tijdelijke trainer Michel Langerak op de bank. De ploeg uit Werkendam was vrijwel de gehele eerste helft de betere ploeg, op de laatste vijf minuten na. Na twaalf minuten verloor Koelewijn knullig de bal op het middenveld, waardoor Leon Bot voor Kozakken Boys van randje zestien kon binnenschieten (0-1). Spakenburg kon maar weinig brengen in de wedstrijd, maar scoorde toch de onverwachte gelijkmaker. Nick de Bondt gaf een lage voorzet, waarna Selimi in twee instanties binnenschoot (1-1).

De tweede helft verliep eigenlijk hetzelfde als de eerste helft. De Werkendammers hadden de bal, Spakenburg reageerde. Het enige verschil was dat Kozakken Boys wat minder scherp was en dus minder kansen creëerde. Spakenburg kwam geheel tegen de verhouding in op voorsprong, door weer een goal van Selimi. De uitploeg kreeg nog twee aardige kansen, maar ook die werken niet benut. Spakenburg weet te winnen, Kozakken Boys kon terug naar huis met een enorme kater.

Volgende week mag Spakenburg naar de beloftes van Almere City. Kozakken Boys ontvangt thuis nummer zestien Lienden