Koploper SHO verliest van Brielle

0
94

In de Eerste klasse heeft SHO voor het eerst dit seizoen verloren. In een thuiswedstrijd werd het 0-1 voor de ploeg uit Brielle. Vanwege het feit dat SHO bezig is aan een goed seizoen, is er ook meer belangstelling. Ze werden dit keer niet getrakteerd op een overwinning.

SHO begon sterk aan de wedstrijd en kreeg twee hoekschoppen. Daarna kwam Brielle meer in de wedstrijd en golfde het spelbeeld een beetje op en neer. Beide ploegen werden eigenlijk het gevaarlijkst uit vrije trappen, er werd dus niet veel weggegeven en de ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft kwam bij Brielle, Stevie Soares in het veld. In de 52e minuut bewees hij direct zijn waarde, hij schoot bij dichtbij de 0-1 binnen. De ploeg uit Oud-Beijerland moest nu komen, en dat gebeurde ook. Maar ondanks dat bleef ook Brielle kansen creëren en de druk houden op de thuisploeg. De wedstrijd bleef eigenlijk gelijk opgaan. De grootste kans voor SHO was een vrije trap in de slotfase van de wedstrijd, de bal belandde op de paal. Gezien de verhoudingen was de uitslag wel terecht.

Ondanks het verlies blijft SHO nog altijd bovenaan staan. Alle ploegen staan dicht bij elkaar, er staan maar liefst tien ploegen op drie punten van elkaar. Komende zaterdag speelt SHO wel nog het restant van de 0-0 tegen Die Haghe. Dat begint om 14.30. Brielle neemt het volgende week zaterdag op tegen VV Capelle.