KNVB Beker: Willem II – SV Spakenburg

0
128

Spakenburg reist vanavond af naar Tilburg voor een bekerwedstrijd tegen Willem II. De Tilburgers wisten in de vorige ronde met 2-1 te winnen van FC Volendam door goals van Avdijaj en Fran Sol. Vorig seizoen kwam Willem II nog in de halve finale waarin uiteindelijke bekerwinnaar Feyenoord met 3-0 te sterk was voor de tegenstander van vanavond.

Willem II bevindt zich momenteel op de 13e plaats in de eredivisie. Na een goede start heeft de ploeg sinds de bekerwedstrijd tegen Volendam niet meer gewonnen. In de competitie was het voor het laatst raak in de wedstrijd tegen Heracles. Deze wedstrijd werd met 5-0 gewonnen.

Spakenburg is in de tweede ronde gekomen door te winnen van RKSV Wittenhorst (4-1) en DFS (3-1). Ook in de competitie werd afgelopen weekend gewonnen met 3-1 van Scheveningen. Na twee nederlagen was dit een mooie opsteker. Spakenburg is uiteraard niet de favoriet maar het hoopt te stunten vanavond.

Er zal om 19:45 afgetrapt worden in het Koning Willem II stadion. Het uitvak zit vol vanavond en er wordt gehoopt op een leuke wedstrijd.