Klundert een maatje te groot voor Groote Lindt

© Tekst: Erik Bezemer & Foto: VV Klundert & VV Groote Lindt

Na de zomerstop stond zaterdag de eerste bekerwedstrijd voor Groote Lindt op het wedstrijdprogramma. De plaatselijk voetbalvereniging uit Klundert werd ontvangen op

Sportpark Bakestein. Groote Lindt kan terug kijken op een redelijke voorbereiding met in het oogspringend de 4-1 overwinning op Bolnes.

De gasten begonnen voortvarend aan de wedstrijd waaruit direct bleek dat het voor de thuisploeg een lastige middag zou worden. De uit de 2e klasse gedegradeerde gasten wisten na 20 minuten speeltijd de 0-1 te maken. Hiervoor kregen zij wel alle tijd, ruimte en medewerking van de Zwijndrechtse defensie. Groote Lindt rechte de rug en kreeg iets meer grip op de middenvelders en aanvallers van Klundert. Toch was het weer Klundert dat, vlak voor de pauze, wist te scoren: 0-2.

In de 2e helft wisten beide teams niet meer te scoren waarbij Groote Lindt enkele grote mogelijkheden niet wist te benutten.

Dinsdagavond staat er weer een oefenwedstrijd op het programma en wordt er gespeeld in en tegen ‘s-Gravendeel, aanvang 20.00 uur. Zaterdag de 2e bekerwedstrijd uit tegen zondag 5e-klasser TPO  uit Moerdijk. Aanvang 17.00 uur.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.