Klundert een maatje te groot voor Groote Lindt

© Tekst: Erik Bezemer & Foto: VV Klundert & VV Groote Lindt

Na de zomerstop stond zaterdag de eerste bekerwedstrijd voor Groote Lindt op het wedstrijdprogramma. De plaatselijk voetbalvereniging uit Klundert werd ontvangen op

Sportpark Bakestein. Groote Lindt kan terug kijken op een redelijke voorbereiding met in het oogspringend de 4-1 overwinning op Bolnes.

De gasten begonnen voortvarend aan de wedstrijd waaruit direct bleek dat het voor de thuisploeg een lastige middag zou worden. De uit de 2e klasse gedegradeerde gasten wisten na 20 minuten speeltijd de 0-1 te maken. Hiervoor kregen zij wel alle tijd, ruimte en medewerking van de Zwijndrechtse defensie. Groote Lindt rechte de rug en kreeg iets meer grip op de middenvelders en aanvallers van Klundert. Toch was het weer Klundert dat, vlak voor de pauze, wist te scoren: 0-2.

In de 2e helft wisten beide teams niet meer te scoren waarbij Groote Lindt enkele grote mogelijkheden niet wist te benutten.

Dinsdagavond staat er weer een oefenwedstrijd op het programma en wordt er gespeeld in en tegen ‘s-Gravendeel, aanvang 20.00 uur. Zaterdag de 2e bekerwedstrijd uit tegen zondag 5e-klasser TPO  uit Moerdijk. Aanvang 17.00 uur.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.