Kies voor een carrière in de installatiebranche met een Mbo-opleiding bij IW-Midden!

0
155
Afbeelding1 IW Midden

Wil jij een Mbo-opleiding volgen? De installatiebranche staat te springen om goed opgeleide vakmensen aan te nemen!

IW-Midden is een technische detacheerder/opleider die zich richt op het opleiden van vakmensen in de installatiebranche. We bieden verschillende opleidingen aan op het gebied van installatietechniek, zoals opleidingen tot monteur, werkvoorbereider en technisch specialist. Tijdens je opleiding word je begeleid door een persoonlijke begeleider die jou voldoende aandacht geeft om binnen de gestelde termijn je opleiding te halen! Ook krijg je bij IW Midden de mogelijkheid om bij meerdere leerbedrijven werkervaring op te doen!

Daarnaast biedt IW-Midden ook maatwerktrajecten aan voor bedrijven die hun medewerkers willen laten bijscholen of omscholen. Bij alle opleidingen wordt er gebruik gemaakt van moderne technieken en worden de nieuwste ontwikkelingen in de branche meegenomen. Naast het reguliere aanbod verzorgt IW-Midden ook bijscholingen en trainingen voor vakmensen die al werkzaam zijn in de installatiebranche. Hierbij kan gedacht worden aan trainingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en nieuwe technologieën.

Wil jij je door ontwikkelen als werkvoorbereider, tekenaar, projectleider of leidinggevend monteur? Wil jij breder inzetbaar zijn? Wil jij echt werk maken van je persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn onze opleidingen jou op het lijft geschreven!