Keepersdag SV WIK’57

0
148

Voor het 3e jaar organiseert SV.WIK’57 op Kerkwerve in samenwerking met Keepersaction een keepersdag.  Het vindt plaats op 10 mei, hemelvaartsdag. Er is wederom een professioneel programma samengesteld voor de deelnemende keepers.

Er wordt gestart met een ochtend training. Het eten in de pauze wordt volledig verzorgd. Na de pauze zijn er een aantal leuke spelletjes waarmee prijzen te winnen zijn. De dag wordt afgesloten met een middag training.Ook krijgen de deelnemers een leuk aandenken aan deze super leerzame dag.

Wederom neemt keepersaction dit jaar weer een fantastische trainersstaf mee!

De trainersstaf bestaat dit jaar uit:

Lücke. Danny heeft in de jeugd bij Ajax gekeept, een Europese wedstrijd in het eerste van Ajax gespeeld en een aantal jaar bij Vitesse gekeept.

Mitchell Viset: Mitchell heeft in de jeugd bij Vitesse gespeeld.

Denise van Luyn: Denise heeft gespeeld bij FC Utrecht, ADO Den Haag, en FC Twente. Ook is Denise uitgekomen voor het Nederlands dames elftal.

Robin Dekker. Hij is keeper geweest bij sv WIK57 en keept nu bij MZC ’11. Robin  heeft ervaring opgedaan bij keepersaction en heeft nu een eigen keeperstrainingsschool bij sv WIK 57, als opdracht voor zijn opleiding op het CIOS.

Jan Lücke: Jan is de eigenaar van keepersaction, Jan heeft zelf keeperstraining gegeven bij verschillende profclubs, waaronder Ajax.

Ook is er een winkeltje met allerlei keepers artikelen van keepersaction aanwezig op het sportpark.

Voor meer informatie kunt u kijken op:

Facebook:  keepersdag sv WIK57

Mailen: keepersdagsvwik57@gmail.com