Kantinepraatjes met DHV Zaterdag 3

0
117

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige keer spraken we met de mannen van VV Nieuwerkerk 6, deze keer is het aan de heren van DHV 3.

DHV Zaterdag 3 komt uit in de vijfde klasse en vertegenwoordigt de vijfde plaats op de ranglijst in de competitie. Na elf wedstrijden te hebben gespeeld wisten ze zes keer te winnen, speelden ze geen één keer gelijk en verloren ze de overige vijf wedstrijden. Dit brengt ze op een puntentotaal van achttien punten uit elf wedstrijden. De titel was naar eigen zeggen al verspeeld, waardoor er nu hoop is op een plek bij de eerste drie.

Het team is een zeer jong team. Zo zijn er een aantal spelers die al sinds het begin voetballen bij DHV, toch zijn er ook een aantal die in de loop van de jaren er zijn bijgekomen, met name afgelopen zomer.

In de komende dagen kan u interviews verwachten met de leider van het elftal Thierry Kortsmit, speler Gijs Meeuwissen en captain Maurice Ploeg. Laatstgenoemde speler, regelt zowel buiten als binnen het veld dat alle. Deze drie personen nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste klasse van het amateurvoetbal.

Het team heeft zo ook een eigen Facebookpagina, waarop grappen worden gemaakt. Op deze pagina worden zo op geheel eigen wijze ook ‘matchdays’ aangekondigd voor het belangstellend publiek. Hierbij de Facebookpagina.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com

Meer informatie over DHV vindt u hier.

Wilt u DHV 3 op de voet blijven volgen, dan klikt u hier.
Of lees hier een ander artikel over DHV.