Kampioensverhalen: Ton en Bo van VV Dubbeldam

0
191
VV Dubbeldam Vrouwen 2

VV Dubbeldam heeft een dubbele reden tot vreugde dit seizoen, want zowel trainer Ton Hessels als teamspeler Bo Hunting hebben de smaak van het succes geproefd bij Vrouwen 2. Laten we eens kijken naar hun verhalen en de triomfen die ze hebben behaald.

Ton Hessels, een ervaren en gepassioneerde trainer, heeft Bo Hunting begeleid en gevormd als teamspeler van VV Dubbeldam. Ondanks dat Bo Hunting eerder voor Excelsior had gespeeld, besloot ze terug te keren naar haar thuisclub en zich aan te sluiten bij het team onder leiding van Hessels. Samen hebben ze een opmerkelijke prestatie geleverd en het team naar succes geleid.

Bo Hunting, spelend als mid-mid, heeft zich ontwikkeld als een waardevolle aanwinst voor VV Dubbeldam. Onder de begeleiding van trainer Ton Hessels heeft ze haar vaardigheden aangescherpt en haar passie voor het spel verder ontwikkeld. Bo Hunting herinnert zich haar terugkeer naar vv Dubbeldam: “Ik ben begonnen bij vv Dubbeldam in een ander meidenteam en ben vervolgens een paar jaar bij Excelsior gaan spelen. Zo’n twee jaar geleden heb ik besloten om toch terug te komen naar vv Dubbeldam en heb ik mij bij dit team aangesloten.”

Het harde werk en de inzet van zowel Hunting als Hessels hebben vruchten afgeworpen. Het team waar Bo deel van uitmaakt, heeft het afgelopen seizoen een buitengewone prestatie geleverd. Hunting deelt haar opwinding: “Afgelopen seizoen zijn we met volle moed en zin begonnen en we wonnen zo’n beetje alle wedstrijden. Toen kwam rond de winterstop het idee naar boven dat we misschien nog wel kampioen gingen worden. Daar hebben we toen ook voor gestreden en het is ons gelukt!”

Trainer Ton Hessels is trots op de prestaties van zijn speelsters: “Ons team is een van de gezelligste teams die er is. We hebben allemaal onze kwaliteiten, maar we zijn eigenlijk allemaal wel ontzettend goed in een drankje doen. Ondanks dat we wel van een drankje houden, zijn we erg fanatiek en willen we altijd winnen. We gaan altijd tot het uiterste.”

Het kampioenschap van VV Dubbeldam is een collectieve triomf, waar zowel Hessels als Hunting een belangrijke rol in hebben gespeeld. Hunting herinnert zich het gevoel van vreugde toen ze de beslissende wedstrijd wonnen en het kampioenschap binnenhaalden: “Het voelde ontzettend goed! Het was nog even spannend en we hadden wat tegenslagen, maar de moed hadden we niet opgegeven. Toen wij het kampioenschap eindelijk binnenhaalden, was er een ton aan vreugde. De lach ging niet meer van ons gezicht.”

De successen van VV Dubbeldam zijn het resultaat van teamwork, vastberadenheid en de toewijding van zowel de spelers als de trainer. Hessels en Hunting delen een boodschap van doorzettingsvermogen en toewijding met andere spelers en teams die streven naar het behalen van een kampioenschap. Hessels adviseert: “Geef niet op. Er kunnen tegenslagen zijn, maar geloof me, als je er hard voor blijft werken, komt het succes vanzelf.” Hunting voegt toe: “Blijf volharden en geef nooit op.”

Terwijl VV Dubbeldam het succes van het afgelopen seizoen viert, kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst. Met Ton Hessels als één van de trainers en Bo Hunting als waardevolle teamspeler, is de club klaar om nog meer hoogtepunten te behalen. Volgend seizoen zullen ze uitkomen in de vierde klasse en ze hebben er alle vertrouwen in dat ze opnieuw zullen schitteren. Met een sterke eenheid en vastberadenheid is VV Dubbeldam klaar om nieuwe kampioenschappen te vieren en hun succes voort te zetten.

Klik op vv Dubbeldam voor de laatste artikelen over de club.
Klik op vv Dubbeldam voor meer informatie over de club.