Jubileumjaar is ASV Brouwershaven goed gezind

In het jaar dat de ASV Brouwershaven zijn negentigjarig bestaan mag vieren keert de club terug naar de standaardklasse. Sinds 2013 kwam de club uit in de reserveklasse. Destijds kon de club lastig op eigen benen staan, tegenwoordig is er weer veel aanwas vanuit de hoogste jeugd. Middelburger Danny Sandhövel mag de zaterdagclub in de vierde klasse gaan leiden.

,,Het zou de kroon op het werk zijn”, antwoordde voorzitter Sven Vermeijden eerder dit jaar al op de vraag of een terugkeer naar de standaardklasse in het verschiet lag. Begin februari werd bekend dat de terugkeer een definitieve ‘go’ had gekregen. Dus geen wedstrijden meer in de reserve vijfde klasse van het zaterdagvoetbal.

Danny Sandhövel
De man die het eerste elftal dit seizoen moet gaan klaarstomen is trainer Danny Sandhövel. Hij volgt het trainersduo Arjan van der Meer en Ivan Pankow op. De aanstelling van Sandhövel was ook nodig aangezien de club een trainer met het vereiste TC3-diploma moest aanstellen om een terugkeer naar de standaardcompetitie mogelijk te maken.

Sandhövel was eerder werkzaam bij MZVC. Daar vormde hij bij het eerste elftal onder meer een trainersduo met Ron Amperse. Afgelopen seizoen was Sandhövel ook als scout betrokken bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ).

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Fysiotherapeut Arie de Waard is liefhebber én praktijkman bij VV Peursum

Bij Peursum is men uiterst content met Arie de Waard, fysiotherapeut en verzorger bij de club. Niet zomaar een...

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.