JO9-3 VV Oosterhout is periodekampioen

0
283

Afgelopen zaterdag, 7 oktober, was het een dag vol vreugde voor VVO JO9-3. In eigen huis werden ze gekroond tot kampioen. Om 10:00 stond de wedstrijd tegen Raamsdonk JO9-2 op de planning. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben de jongens een goede warming-up gedaan en waren ze klaar voor de strijd. Het publiek was in grote getalen aanwezig en de zon scheen heerlijk.

In de eerste minuut van het eerste kwart wist Mats al meteen te scoren, waardoor het team direct een voorsprong had van 1-0. Ook Noah wist nog te scoren in dit eerste kwart. In het tweede kwart was Noah opnieuw trefzeker en maakte hij nog twee doelpunten. Bij rust stond het dus al overtuigend 4-0 voor ons team.

Na de rust kregen we helaas in de eerste minuut een tegendoelpunt te verwerken, iets wat vaker gebeurt na een periode van rust. Maar het team herpakte zich snel en Vinley wist al snel de score naar 5-1 te brengen. Noah en Vince wisten ook nog te scoren in dit laatste kwart, waarmee de eindstand uiteindelijk op een overtuigende 7-1 kwam.

Met deze overtuigende overwinning werden ze dus kampioen. Het publiek was razend enthausiast en stak rookfakkels af om dit mooie moment te vieren. Na de wedstrijd werden medailles uitgereikt aan alle spelers en ontving het team een prachtige trofee als bekroning op hun prestatie. Vervolgens werd er in de kantine genoten van een welverdiend frietje, aangeboden door VVO.

Het voltallige team, bestaande uit Rouel, Mats, Noah, Ryan, Luuk, Vince, Aeden en Vinley, mag ontzettend trots zijn op zichzelf. Ze zijn overtuigend kampioen geworden dankzij uitstekend voetbal en vooral het goed samen spelen als een team.

Nu is het tijd om ons voor te bereiden op de volgende periode die wellicht wat pittiger zal worden. Maar met dezelfde inzet en teamgeest zullen we ook daar het beste van maken. Nogmaals van harte gefeliciteerd mannen!