Ieder voetbalmeisje is een voetbalster

Ieder voetbalmeisje is een voetbalster.

Om het het Meidenvoetbal en de voetballende meiden in Zwijndrecht en omstreken meer aandacht te geven is er naast de succesvolle Facebook pagina, https://facebook.com/Meidenvoetbal.zwijndrecht sinds kort ook een Instagram account.

Via https://www.instagram.com/meidenvoetbal_zwijndrecht.e.o/ houden zij je op de hoogte van het Meidenvoetbal en de voetbalmeiden uit de regio. Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen, winacties of aankondigingen van toernooien, events, clinics etc.

Ben jij een voetbalster, (in een jongens- of meidenteam ) ouder, trainer of supporter ? Volg dan zeker eerder genoemde accounts, en blijf op de hoogte van het Girlpower uit de regio. Ook voor clubs zoals ZBC,”97, VVGZ, Groote Lindt, ZVV Pelikaan, IFC, Aswh , Heerjansdam etc. is het interessant om te volgen.

Heb jezelf een leuk berichtje, verslag, foto / filmpje? Stuur het dan in via een pb of mail naar voetbal@voetee.nl voor plaatsing.

Wil je als bedrijf, stichting of club jouw event of product promoten, of wil je samen een leuke winactie opzetten ?

Laat dit dan weten via voetbal@voetee.nl .

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.