Hoek pas na rust langs Eemdijk

0
77

HSV Hoek heeft aflopen weekend met 0-3 gewonnen van hekkensluiter Eemdijk. Na een matige eerste helft stelde Hoek na rust orde op zaken. De ploeg van trainer Hugo Vandenheede had een kwartiertje nodig om het verschil te maken tegen Eemdijk.

De eerste kans was voor de uitploeg. Verdediger Van Leiden kopte uit een vrije trap net naast. De grootste kans van de eerste helft was voor Eemdijk. Klaas Bout kon profiteren van een fout van de verdediging en keeper van Hoek. Zijn schot belandde echter op de paal. Zeven minuten voor rust kreeg El Bennay ook een zeer grote kans, maar hij stuitte op de keep.

In de tweede helft legde Hoek meer energie in de wedstrijd en dat was gelijk te zien. Het voetbal was beter en er werden meer kansen gecreëerd. In de 54e minuut was het raak. Topscorer Doesburg kopte de 0-1 binnen. Tien minuten later zorgde Impens, die de assist gaf bij de 0-1, voor de 0-2 met een kopbal. Vijf minuten later stond de eindstand op het scorebord, want diezelfde Impens scoorde weer uit een voorzet van Zinho Chergui.

Het was een moeizame eerste helft die dus werd hersteld in de tweede helft. Eemdijk likt zijn wonden en de hekkensluiter moet volgende week de punten proberen te pakken bij ONS Sneek. Hoek speelt een thuiswedstrijd tegen Lisse.