Hoe blijf ik fit met Berend Reniers van Virtus 1.

0
138

Berend Reniers (22) speelt al sinds zijn zesde levensjaar bij voetbalvereniging Virtus. Ondanks de belangstelling van een aantal grote voetbalploegen in de omgeving, speelt hij nu al 5 jaar met veel plezier in de selectie bij Virtus.HappyPoint_desinfectie

Natuurlijk is het jammer dat het amateurvoetbal stilligt. “het is wel begrijpelijk. Als je kijkt naar het aantal toenemende besmettingen is het niet verstandig om de amateurvoetbal door te laten gaan. Ik hoop dat we weer snel op het veld mogen staan, maar moeten afwachten tot we weer groen licht krijgen van de premier.”

Het seizoen is ook weer begonnen en daar vertelt Berend Reniers het volgende over: “Ondanks dat er veel jongens afgelopen jaar weg zijn gegaan, zijn wij met een nieuwe verjongde ploeg goed aan het seizoen begonnen. Zowel in de beker als in de competitie nog geen punten laten liggen.”

In elk team zijn andere spelers fitter dan andere bij Berend Reniers in het team zegt hij de keepers het fitst te vinden. “In ons team zijn de keepers het meest fit, als ik naar de loodzware keeperstrainingen kijk. Dit is natuurlijk geen advies aan onze trainer om kansloze conditietrainingen te geven als we weer het voetbalveld op mogen. Het is belangrijk om je conditie op peil te houden tijdens deze periode. Ga daarom samen met een vriend/vriendin sporten, dat maakt het een stuk leuker.”

Berend Reniers hoopt dat het na de corona stop wel goed gaat komen. “Ik hoop dat we de lijn van voor de sluiting van het amateurvoetbal door kunnen trekken. Uiteindelijk is het doel om een periode te pakken.”

 

klik hier voor meer artikelen over Virtus.