Groots 4v4 Oudjaarstoernooi RKVV JEKA; Sportief feest voor jong en oud!

0
249

RKVV JEKA maakt zich klaar voor een spetterende afsluiting van 2023 met het langverwachte 4v4 oudjaarstoernooi. Op 28 en 29 december worden de velden omgetoverd tot een waar festijn voor jonge voetballers en hun supporters.

Het initiatief, in samenwerking met ‘Football makes it Happen’, belooft niet alleen een dag vol sportiviteit, maar ook een evenement met een nobel doel. Tien procent van de inschrijvingskosten gaat naar ‘Football makes it Happen’, een stichting die zich inzet voor gezinnen die financiële moeilijkheden ondervinden en waar kinderen niet zomaar kunnen genieten van sport zoals velen dat kunnen.

Gezelligheid en Sportiviteit

Het 4v4 toernooi staat open voor alle enthousiaste deelnemers die het jaar in stijl willen afsluiten. Teams kunnen worden gevormd met teamgenoten, clubgenoten, klasgenoten, vrienden, of vriendinnen. De wedstrijden worden gespeeld in een 4v4-formaat zonder keeper, waarbij maximaal 5 spelers per team zijn toegestaan.

Op het programma staan niet alleen voetbalwedstrijden, maar ook een scala aan leuke activiteiten voor jong en oud. Van een voetbalkooi tot een luchtkussen, er is genoeg vertier voor iedereen. Verwarmde tentjes zullen dienen als knusse plekken om te genieten van muziek, lekkere soep, poffertjes en andere heerlijke hapjes en drankjes.

Winnaars worden beloond

Naast de sportieve prestaties, kunnen deelnemers uitkijken naar prachtige bekers. Elk team gaat naar huis met een fraaie herinnering, en voor de leeftijdscategorieën wordt gestreden om de grote wisselbeker. De naam van het winnende team zal vereeuwigd worden op deze prestigieuze trofee.

Praktische Informatie
 • Wanneer:
  • Donderdag 28 december:
   • 9.00u – 12.30u: O7 en O8 leeftijdscategorie
   • 13.00u – 16.30u: O9 en O10 leeftijdscategorie
  • Vrijdag 29 december:
   • 9.00u – 12.30u: O11 en O12 leeftijdscategorie
   • 13.00u – 16.30u: O13 en O15 leeftijdscategorie
 • Kosten: 120 euro per team (30 euro p.p. met 4 spelers, 24 euro p.p. met 5 spelers), waarvan 10% naar ‘Football makes it Happen’ gaat.
 • Inschrijving: Tot en met 18 december per leeftijdscategorie. Maximaal 12 teams per categorie.
 • Contact: Voor vragen of inschrijvingen, neem telefonisch contact op 06-19387631.

Voor meer informatie en spelregels, bezoek de officiële toernooipagina.

Dit belooft een dag vol sportieve hoogtepunten en gezelligheid te worden, waarbij jong en oud samenkomen om het jaar op een positieve noot af te sluiten. RKVV JEKA kijkt uit naar een overweldigende deelname en hoopt samen met ‘Football makes it Happen’ een significant verschil te maken in het leven van gezinnen die het nodig hebben.

Klik op rkvv JEKA voor de laatste artikelen over de club.
Klik op rkvv JEKA voor meer informatie over de club.