Groen-Wit verliest thuiswedstrijd van Gilze

Zondag stond er een thuiswedstrijd voor Groen-Wit op het programma tegen Gilze. De tweede wedstrijd van het seizoen werd voor Groen-Wit een telleurstelling, want er werd verloren. Gilze was met 1-3 te sterk voor de ploeg van Martijn van Galen.

Nadat de eerste thuiswedstrijd nog met 5-2 werd gewonnen door de groen-witten is de ploeg met twee nederlagen op rij bezig aan een matige start van de competitie, en dat terwijl de ploeg een goede voorbereiding kende. De wedstrijd tegen UVV’40 werd een moeizame wedstrijd door een sterk georganiseerd collectief, en ook tegen Gilze was dit het geval. Na een moeizame eerste helft, stond Groen-Wit al met 0-2 achter. De ploeg had moeite met het defensieve spel, waar moeilijk doorheen te spelen was. Na de rust scoorde Tijn van Galen nog de 1-2, maar nadat de 1-3 werd gescoord was de wedstrijd wel gespeeld.

Groen-Wit zal iets moeten bedenken op het solide blok van de tegenstander, wat dit zal niet de enige wedstrijd zijn waar de tegenstander zo gaat spelen. De ploeg weet nog niet door een defensief blok heen te spelen, en wordt weg gecounterd door balverlies van de eigen ploeg. Martijn van Galen vond het jammer dat de Gilzenaren zo speelde, maar het is hun goed recht. Volgende week staat SCO op het programma voor Groen-Wit.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

CION heeft deze zomer de handen vol

Voor CION wordt het een zomer zonder vakantie. De bal mag dan even niet rollen, de club staat voor...

Dubbele schaar bij meisjesdag MVV’27

MVV’27 voert de meidenjacht op. De club hield onlangs de eerste meisjesdag ooit met als doel Maaslandse meisjes te...

RKC Waalwijk verrast dit seizoen vriend en vijand

Qua begroting zou RKC Waalwijk in de kelder van de eredivisie moeten bungelen, maar de Brabantse profclub streed dit...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.