Groen-Wit verliest thuiswedstrijd van Gilze

0
100

Zondag stond er een thuiswedstrijd voor Groen-Wit op het programma tegen Gilze. De tweede wedstrijd van het seizoen werd voor Groen-Wit een telleurstelling, want er werd verloren. Gilze was met 1-3 te sterk voor de ploeg van Martijn van Galen.

Nadat de eerste thuiswedstrijd nog met 5-2 werd gewonnen door de groen-witten is de ploeg met twee nederlagen op rij bezig aan een matige start van de competitie, en dat terwijl de ploeg een goede voorbereiding kende. De wedstrijd tegen UVV’40 werd een moeizame wedstrijd door een sterk georganiseerd collectief, en ook tegen Gilze was dit het geval. Na een moeizame eerste helft, stond Groen-Wit al met 0-2 achter. De ploeg had moeite met het defensieve spel, waar moeilijk doorheen te spelen was. Na de rust scoorde Tijn van Galen nog de 1-2, maar nadat de 1-3 werd gescoord was de wedstrijd wel gespeeld.

Groen-Wit zal iets moeten bedenken op het solide blok van de tegenstander, wat dit zal niet de enige wedstrijd zijn waar de tegenstander zo gaat spelen. De ploeg weet nog niet door een defensief blok heen te spelen, en wordt weg gecounterd door balverlies van de eigen ploeg. Martijn van Galen vond het jammer dat de Gilzenaren zo speelde, maar het is hun goed recht. Volgende week staat SCO op het programma voor Groen-Wit.