FC Lisse Veteranen 1 45+ trotse kampioenen

0
199

Veteranenteam 1 45+ is kampioen van de 2 klasse-2. Afgelopen zaterdag werden de collega veteranen van HSV ’69 uit De Hoef in de kampioenswedstrijd met 12-3 naar huis gestuurd.

De kampioenswedstrijd werd op een zonovergoten en sfeervol Ter Specke opgeluisterd op het hoofdveld. Het Kidsteam van de week was voor deze bijzondere wedstrijd samengesteld uit kleinkinderen van enkele spelers. Waarna de kids ook nog allemaal als Pupil van de week de doelman van HSV ’69 onder schot mochten nemen. Een kippenvelmomentje voor de opa veteranen. Kleurrijker kan een wedstrijd niet beginnen!

IT-Rijnsburg

Waar het veteranenteam van FC Lisse met liefst acht wissels aan de wedstrijd begon moest opponent HSV ’69 het doen met slechts twee wissels. Dit bleek hen uiteindelijk danig op te breken tijdens het verloop van deze sportieve wedstrijd.
De eerste twintig minuten waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Kansjes over en weer maar gescoord werd er nog niet. Totdat de ban werd gebroken door rechterflank aanvaller Marco Vegt. De 1-0 stond eindelijk op het scorebord. Waarna de doelpunten elkaar snel opvolgden. Met een ware hattrick van Mark Ens, nog steeds topscorer aller tijden en jongste debutant (16 jaar) ooit bij FC Lisse. Door de vierde goal van Mark was het 6-2 bij rust.
->> artikel Hoe is het met: Mark Ens | Voetbal in de Bollenstreek

In de tweede helft liepen de geelblauwe veteranen gaandeweg uit naar 12-3. Met de laatste goal van de wedstrijd van mister FC Lisse, good young (74) Frans van der Laan. Alsof het allemaal zo in scene was gezet. Iedereen gunde pa/opa Frans zijn ‘finest moment’, samen met dochter Jeanet en zoon Michael als medespelers op het veld!
->> artikel Hoe is het met..: Frans van der Laan | Voetbal in de Bollenstreek

De teller van topscorer Mark Ens stond uiteindelijk op zes goals. Met lovende woorden van de sportieve tegenstander aan het adres van Mark na afloop. Eens een spits, altijd een spits Mark!

Na het laatste fluitsignaal van clubscheidsrechter Stef Ruigrok werden de kampioenen in het zonnetje gezet door Manager Breedtesport Dick Teeling en Maarten van de Zwan namens de Club van 100. Met aansluitend zoemende camera’s voor de traditionele kampioensfoto. Waarna deze bijzondere sportieve middag onder het genot van een hapje en drankje gezellig werd afgesloten op het sfeerterras.

Bron artikel: website FC Lisse
Geschreven door: Cees Verburg