Een mooi initiatief voor de jeugd van SV Walcheren

0
177

Afgelopen zaterdag is de Bouwbedrijf Zeeland Cup van start gegaan, een onderling toernooi met JO10, JO11 en JO12 teams van SV Walcheren. De spelers en speelsters zijn verdeeld over zes teams en spelen vijf weken lang elk weekend een wedstrijd tegen een ander team. Na vijf weken wordt er bekend welk team de Bouwbedrijf Zeeland Cup gewonnen heeft. Na de wedstrijden worden er ook door elke speler/speelster een penalty genomen, wie na vijf wedstrijden de meeste penalty’s gescoord heeft, wint de Bouwbedrijf Zeeland Penalty Cup. Genoeg om voor de strijden dus.

HappyPoint_desinfectieNa het bekendmaken van de teams, kennismaken met de teamgenoten en warming-up zijn om 09u30 de wedstrijden begonnen. Al gauw werden de eerste doelpunten gemaakt en ging het er fanatiek aan toe. In de rust even wat energie bijtanken met een banaan en wat water van Jumbo Vader. Daarna er in de tweede helft er weer vol tegenaan om toch nog die gelijkmaker of winnende goal te maken.

Na 2×25 minuten leverde dit de volgende uitslagen  op:
Oranje Olifanten             –             Ontembare Leeuwen                    7 – 2
Groene Adelaars             –             Blauwe Haaien                               4 – 3
Woestijnvossen               –             Zwante Panters                              2 – 5

Met nog vier wedstrijden te gaan kan het nog alle kanten op. Volgend week zaterdag 13 februari staan de volgende wedstrijden op het programma: