Een kans pakken of je eigen visie volgen

0
424
boeimeer-vrouwenvoetbal

Hoi hoi, ik ben Sterre van den Bogaard 14 jaar. Ik voetbal sinds vorig seizoen bij de GSA (Girls Soccer Academy) van Boeimeer. Tot vorig seizoen altijd tussen de jongens gevoetbald, waarvan de laatste twee jaar in de hoofdklasse. Hard getraind en heel veel geleerd.

Gewaagde stap
Je moet een keer de stap maken naar meiden voetbal. De GSA kwam via een teamgenoot op ons pad. Dan ga je denken of je er goed aan doet, of het niet te vroeg is, wil ik dit wel, krijg ik genoeg uitdaging, enzovoort.
Toch maar een een kijkje genomen, kennis gemaakt en een goed gesprek gehad. De proeftrainingen doorstaan. Wederom hoofdklasse, weliswaar met meiden, en toen de beslissing genomen en samen de (voor ons gewaagde) stap gemaakt. Het voelde aan als een warm bad. Ik zat gelijk in mijn comfort zone en kon echt mijn ding doen, ondanks mijn jonge leeftijd werd ik goed opgenomen binnen het team.

Kans pakken
Na de winterstop kregen twee van mijn teamgenoten (waaronder mijn vriendin waar ik de overstap mee maakte) te horen dat ze gescout waren. Ze mochten op stage bij Excelsior Rotterdam en ik was blij en vond het geweldig voor ze. Prachtige kans om weer hoger te komen dacht ik. Niet veel later kreeg ik te horen dat ik ook naar Excelsior Rotterdam mocht, ik was verrast en blij natuurlijk. Je weet van jezelf dat je goed op weg bent, maar een ander moet dat ook zien.

Eigen visie volgen
Na een aantal weken daar meegetraind te hebben dacht ik, wil ik dit wel, kan ik Boeimeer laten gaan, kan ik mijn team laten gaan, ik weet wat ik nu heb! Na een goed gesprek met mijn ouders heb ik besloten om mijn eigen visie te volgen en Boeimeer trouw te blijven. Mijn ouders en ik voelen ons als een vis in het water bij de club.

Ben jij die meid met lef, hou jij van uitdaging, wil je een proeftraining om te kijken of je een teamgenoot van ons kan worden.
Dan ben je bij deze uitgenodigd!

Groetjes, Sterre van den Bogaard

Klik op B.S.V. Boeimeer voor de laatste artikelen over de club.
Klik op B.S.V. Boeimeer voor meer informatie over de club.