DRV Bedrijventoernooi: met nieuwe fusieclub de oude succesformule

In samenwerking met bedrijven, de laatste jaren DRV Accountants & Adviseurs, organiseerde Luctor’88 22 jaar lang het nu genaamde DRV Bedrijventoernooi. Deze 23e keer wordt het toernooi het oogappeltje van de nieuwe fusieclub Luctor Heinkenszand.

‘’Want aan een succesformule moet je niet te veel tornen”, vindt Marco Utermark, voorzitter van Luctor Heinkenszand en werkzaam bij DRV. Tijdens het toernooi wordt er vijf tegen vijf gespeeld. De vrijdagavond staat niet enkel in het teken van het sportieve, maar ook van het aangename. Utermark: ‘’Er staat altijd een grote tent, er is muziek en ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten.” De enige verandering ten opzichte van andere jaren is de speeldatum. ‘’Normaliter was dat de vrijdag na Hemelvaart, maar door de veranderende competitieopzet van de KNVB is dat niet langer een ideale situatie. Daarom hebben we gekozen voor 15 juni. Het is even spannend hoe dat zal uitpakken, al verwacht ik wel dat we wederom rond de veertig teams op de been kunnen brengen. We zijn een van oorsprong Zeeuws bedrijf en dan is het mooi om in die regio maatschappelijk bezig te kunnen zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld ook betrokken bij de Kustmarathon.”

Jeugd
Luctor Heinkenszand kiest bewust voor een bedrijventoernooi, niet voor een jeugdtoernooi. ‘’Daar zijn er al heel veel van en er is weinig ruimte op de kalender.” Wel heeft de club andere plannen. ‘’In de meivakantie hebben we voor de jeugd een voetbalmiddag georganiseerd in samenspraak met de gemeente en scholen. Dat willen we de komende jaren gaan uitbouwen.”

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

G-team Papendrecht staat voor plezier en enthousiasme

Papendrecht G1 loopt er sinds kort weer pico bello bij. De complete selectie werd in nieuwe tenues gestoken met...

Fysiotherapeut Arie de Waard is liefhebber én praktijkman bij VV Peursum

Bij Peursum is men uiterst content met Arie de Waard, fysiotherapeut en verzorger bij de club. Niet zomaar een...

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.