Dromen najagen in betaalbare, mooie kleding: dat is Dreamchasers

0
110

Je dromen najagen, dat is waar het merk Dreamchasers voor staat. Steenbergenaar Roy Iriks lanceerde in mei 2019 een eigen kledingmerk dat begon met trainingspakken, maar inmiddels uitgebreid is naar sportieve kleding en accessoires in allerlei soorten en maten. Zijn vernieuwde website is vanaf vrijdag online.

“Achter de naam van het merk zit een boodschap”, zo legt Roy Iriks (26) uit. “Je dromen najagen, wat voor obstakels je ook tegenkomt.”

Zo was het zijn droom om een eigen sportkledingmerk te beginnen, van goede kwaliteit, maar wel betaalbaar. “Geen trainingspakken of kleding waar je een maand voor moet sparen, maar goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs.” Het begon met trainingspakken, maar inmiddels heeft hij ook andere sportieve kledingstukken en accessoires op zijn website staan, van jasjes tot tasjes en zwembroeken.

En die uitbreiding zet door. Iriks is van plan om ook zomerkleding aan zijn collectie toe te voegen. Het unieke aan zijn platform is dat daar ook andere dreamchasers aan het woord komen, bijvoorbeeld influencers die na hard werken hun droom hebben bereikt. zij vertellen over hun pad. “Geef niet op, maar jaag je droom na”, dat is de boodschap van de Steenbergenaar.

Nieuwsgierig?  https://dreamchaserslifestyle.com !