Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

0
469
Tom den Boer Levi Koster VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon

De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi Koster keert volgend seizoen terug bij Rhoon. Na uitstapjes bij Poortugaal en op dit moment Alexandria 66 keert hij weer terug naar waar het voor hem allemaal begon. De in Poortugaal woonachtige Levi speelt op dit moment in de JO18-1 van Alexandria 66. Levi komt nog regelmatig bij zijn vrienden van v.v. Rhoon kijken en een balletje trappen en toen hij hoorde over de plannen bij zijn oude club plus de ervaren spelers die volgend jaar naar Rhoon komen was zijn keuze gauw gemaakt. Hij wil zich graag verder ontwikkelen in Rhoon tijdens zijn eerste stappen in het senioren voetbal.

Verder is Voetbalvereniging Rhoon erin geslaagd om zich voor volgend seizoen te versterken met Tom den Boer. Tom heeft tijdens zijn actieve voetballoopbaan bij een groot aantal mooie clubs in de regio gespeeld namelijk vv Nieuwenhoorn, vv Brielle, Smitshoek, Spijkenisse en Heinenoord.

Tom is een makkelijk scorende spits die er enorm naar uitkijkt om volgend seizoen samen te gaan werken met onze nieuwe trainer Raymon Kuipers. Hij vindt naast het presteren ook het verenigingsleven en de gezelligheid op de club enorm belangrijk en hij denkt dat de combinatie van presteren en gezelligheid volgend seizoen goed te combineren valt bij onze vereniging.

Een ander nieuw gezicht bij de vereniging in het nieuwe seizoen zal de verzorger zijn. Dick Grinwis heeft te kennen gegeven terug te willen naar Rozenburg om daar nog met zijn zoon samen bij de selectie te kunnen werken en voor hem in de plaats komt Henk Meijers. Henk is verzorger, herstel- en looptrainer en neemt een enorme ervaring in zijn koffer mee naar Rhoon. Zo was hij o.a. actief bij Moordrecht, Gouda, Oudewater, Rijsoord, Berkel, HOV/DJCR, Nieuwerkerk, CKC Reeuwijk en SHO.

Het Bestuur en de Technische Commissie zijn blij met deze nieuwe aanvullingen voor de club. Wij wensen Levi, Tom en Henk alvast heel veel succes en plezier bij de vv Rhoon.

Foto’s aangeleverd door: Levi Koster en Tom den Boer

Klik op VV Rhoon voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Rhoon voor meer informatie over de club.