Domino’s sponsort Schoonhoven-jeugd

0
243
Schoonhovendominos

Zonder sponsoren geen amateurvoetbal. Twee jeugdteams van VV Schoonhoven spelen dit seizoen met een smaakvolle sponsor op het shirt. Domino’s Pizza uit de Zilverstad is sponsor geworden. Yous Syed van Domino’s vindt het belangrijk dat haar zaak maatschappelijk betrokken is.

“Ik heb geen link met de voetbalvereniging, al hebben we wel enkele voetballers die bij ons in de pizzabakkerij werken of in de bezorgingen”, zegt Syed. “Ik vind dat je als bedrijf ook je maatschappelijk gezicht moet laten zien. Dat betekent voor ons dat niet alleen pizza’s verkopen en bezorgen in Schoonhoven, maar ook teams van sportclubs sponsoren. Sport is heel belangrijk in de huidige samenleving. Het is gezond en verbindt.”

Syed opende haar zaak ruim een jaar geleden. Er werken 25 mensen. “Ik ben zelf ook ooit begonnen als pizzabakker”, vertelt ze. “Ik heb later hogere horecaschool gedaan. Ik ben hiervoor regiomanager namens Domino’s geweest van zes winkels in de regio Drechtsteden. Mijn wens om zelf als manager een winkel te openen. Dat is vorig jaar gelukt.”

De lokale manager van de franchise-organisatie vindt het belangrijk om zich te laten zien. “We doen regelmatig acties. Ja, ook bij D, waar we dan langs het veld pizzapunten uitdelen. Ik vind het belangrijk dat we klantgericht zijn. In hanteer de filosofie ‘never loose a custom’. Klanttevredenheid is een groot goed voor ons.”

Dat Domino’s Schoonhoven aan de weg timmert is ook te zien aan de landelijke competitie die het moederbedrijf jaarlijks uitschrijft. Syed: “Vorig jaar zijn we tweede geworden. Resultaten worden gemeten aan de hand van bezorgtijd, reviews op de sociale media en ook omzet per hoofd van de bevolking. Voor dit jaar staan we al een tijdje bovenaan, maar we moeten nog een kleine twee maanden. Het is spannend.”

Klik op VV Schoonhoven voor meer artikelen over de club.
Klik op VV Schoonhoven voor meer informatie over de club.