Doelpuntenfestijn valt uit in het nadeel van RWB

0
218

Het zal je maar overkomen, vier doelpunten maken in één wedstrijd en toch nog met nul punten van het veld af komen. Dat overkwam zaterdag 26 november RWB topscorer Kevin Remie. Vorige week moest Kevin thuis tegen SSW nog met een blessure aan de kant blijven, uit bij GSC/ODS was hij er weer bij.

RWB begon nog wel goed aan de wedstrijd en stond na een half uur spelen op een 0-2 voorsprong. Het moest echter toestaan dat GSC/ODS nog voor rust op gelijke voet kwam, iets wat in de tweede helft nog een aantal keer meer zou gebeuren. Na rust vielen de doelpunten als rijpe appelen. Na de 2-3 die na 5 minuten in de tweede helft al viel kwam GSC/ODS 10 minuten later op 3-3. Ook op de 3-4 van Kevin Remie antwoordde GSC/ODS vrijwel meteen door de 4-4 aan te tekenen. Nadat een goal van RWB werd afgekeurd was het vuurwerk van RWB zijde over. Zelfs een puntje zat er voor RWB vandaag niet in, daarvoor was het vandaag verdedigend niet voldoende bij de les. GSC/ODS profiteerde daar maximaal van en scoorde na de 5-4 in de slotfase van de extra tijd, toen RWB toch nog gelijk probeerde te komen, de 6-4.

Koplopers SCO en RFC lopen daardoor uit op RWB, wat een stapje terug moet doen naar de subtop. Zaterdag 3 december speelt RWB thuis tegen de nummer twee van de competitie, RFC. Om weer dichter naar RFC te kruipen is dan een overwinning nodig. Met name verdedigend zal RWB dan beter moeten presteren. In verband met de mogelijkheid dat het Nederlands elftal om 16.00 uur dan moet spelen is de aanvangstijd van de wedstrijd RWBRFC vervroegd naar 14.00 uur.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.