Doelpuntenfestijn bij FC Lienden tegen Spakenburg

Het duel tussen Lienden en Spakenburg betekende een confrontatie van trainer Hans van de Haar met zijn oude club (Spakenburg). Van de Haar kende er geen gelukkige periode, maar lijkt zich te hebben herpakt bij FC Lienden.

De thuisploeg kwam nog voor een kwartier te hebben gespeeld op een 1-0 voorsprong na een doelpunt van Justin de Vos. Lang konden ze er echter niet van genieten, want een minuut later lag de bal er aan de andere kant al weer in. 1-1 door middel van Jordi Bitter met zijn eerste doelpunt voor Spakenburg. Niet veel later greep Lienden opnieuw de voorsprong, een doelpunt van Niels Willems.

Vlak voor de rust ging de bal op de stip en werd Haris Memic van het veld gestuurd met een rode kaart. Dit ondanks de fel protesterende spelers van Lienden. De penalty werd benut door Jordi Bitter, waarmee hij de ruststand bepaalde op 2-2.

In de tweede helft complementeerde Bitter een hattrick door nog een doelpunt te maken. Mike Vreekamp benutte nog een penalty namens Spakenburg. Toch kon ook Lienden met tien man nog een doelpunt maken in de tweede helft, wat resulteerde in een eindstand van 3-4.

Trainer Hans van de Haar werd halverwege de tweede helft achter de boarding verwezen. De scheidsrechter was van mening dat Van de Haar te veel commentaar op hem had.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

CION heeft deze zomer de handen vol

Voor CION wordt het een zomer zonder vakantie. De bal mag dan even niet rollen, de club staat voor...

Dubbele schaar bij meisjesdag MVV’27

MVV’27 voert de meidenjacht op. De club hield onlangs de eerste meisjesdag ooit met als doel Maaslandse meisjes te...

RKC Waalwijk verrast dit seizoen vriend en vijand

Qua begroting zou RKC Waalwijk in de kelder van de eredivisie moeten bungelen, maar de Brabantse profclub streed dit...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.