De voorbeschouwing met Martijn Claassen van Blauw-Wit’81

Een vaste kracht van Blauw-Wit’81 is centrale verdediger Martijn Claassen. Hij begon met voetballen op zijn zesde bij VV Dongen en is op zijn 15vertrokken naar Blauw-Wit’81 waar hij de jeugd heeft afgemaakt. Nu speelt Claassen al sinds 2011/2012 bij de selectie en in dat jaar maakte de verdediger ook zijn debuut voor het eerste elftal.

Voor de 26-jarige Claassen wordt het dus zijn negende seizoen voor Blauw-Wit’81 en wilt nog altijd het liefst alle wedstrijden spelen. “Als ik alles wil spelen moet ik dus vrij blijven van blessures en bovenal schorsingen. Ik heb nog geen kaart ontvangen dit seizoen en dat is weleens anders geweest. Dus we zijn op de goede weg. Met het team zou ik krijgen willen strijden om de 4e/6plaats. Vorig seizoen zijn we 4de geëindigd en hebben we een periode gepakt. Daar gaan we dit seizoen weer voor. Het zal wel lastig worden, want de competitie is dit seizoen sterker dan voorheen.”

Blauw-Wit’81 liep afgelopen wedstrijd tegen de lamp, want er werd met 6-2 verloren van VV SAB. “De uitslag zegt al genoeg denk ik, zeker als je weet dat we na 10 minuten al met 3 – 0 achter stonden. Het was een totale offday van ons, dus het liefst vergeten we deze wedstrijd zo snel mogelijk. Als ik een man of the match moet aanwijzen kan ik niet om de spits van SAB heen. Hij scoorde vijf van de zes goals, vandaar dat hij in mijn ogen de man of the match is.”

Blauw-Wit’81 mag aankomende wedstrijd de borst nat maken, want nummer twee VV Waspik komt op bezoek. Claassen is gebrand om deze wedstrijd te winnen. “Na vorige week hebben we natuurlijk wat recht te zetten.  Zeker na de shirtsoap van twee weken terug waar Waspik onterecht naar ons wees, willen wij ze met een nederlaag naar huis te sturen. Ik denk aan een 2-1 overwinning voor ons.”

Op sportpark de Moer zal de wedstrijd tussen Blauw-Wit’81 en VV Waspik gespeeld worden.
Scheidsrechter H. van Bekkum zal 17 november om 14:30 beginnen.

Meer informatie over Blauw-Wit’81? Klik hier.
Of lees hier een ander artikel over de voorbeschouwing met Mats Helmons van SC Gastel

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.