De voorbeschouwing met Jesse Trapman van NEO’25

0
300

Jesse Trapman is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de selectie van NEO’25. De middenvelder begon met voetballen in de kanjers bij WSC Waalwijk. Hier speelde hij tot aan de O15 waarna hij naar NEO’25 vertrok. Na de O19 nam Jesse een jaartje pauze van voetbal om daarna kampioen te worden bij het derde elftal. Het jaar daarop mocht hij direct aansluiten bij het tweede en maakte hij op zijn 20zijn debuut voor het eerste elftal. En met succes, want hij is nu niet meer weg te denken uit het eerste elftal van NEO’25.

De 25-jarige is bezig met zijn tweede seizoen als aanvoerder, een belangrijke rol waar ook bepaalde ambities bij komen kijken. “Dit seizoen wil ik nog meer vuile meters maken om de strijd aan te gaan op het middenveld. Daarnaast wil ik vaker belangrijk zijn met assists en goals. Samen met het team wil ik graag eindigen in de top vijf, want we hebben de laatste twee seizoen laten zien dat dit haalbaar is. We beschikken over de kwaliteit en de ervaring. Daarbij snakt het team en de club het naar een periodetitel. Ik vind dat het voor ons dan ook dé doelstelling moet zijn dit jaar.”

Afgelopen weekend werd er een voorsprong uit handen geven in de wedstrijd tegen Vuren. “Bij rust gingen we met een 1-2 voorsprong de kleedkamer in. We hadden in principe de wedstrijd onder controle, maar 30 seconden na rust scoorde Vuren meteen de 2-2. Deze klap kwam hard aan en vanaf dit moment werd Vuren de bovenliggende partij, die terecht de winst pakte in de slotfase. Een teleurstellende wedstrijd die wij snel moeten vergeten.

Het was eigenlijk een collectief falen, met één lichtpuntje namelijk onze tweede goal gemaakt door Nicky van Wanrooij. Met een geweldige actie stuurde hij twee verdedigers het bos in en schoot vervolgens via een 1-2’tje met Jordy Rozenbrand de bal door de benen van de keeper. Ondanks het collectieve falen, vond ik Laurens Bogers de beste man aan onze zijde. Laurens heeft veel weggehaald achterin en was vaak belangrijk met tackles en kopduels.”

Aankomende zaterdag kan NEO’25 zich thuis herpakken tegen BZC. Een leuk affiche, want BZC staat slechts twee punten boven NEO’25. “Deze week moet er nog teruggekeken worden naar de tweede helft tegen Vuren, waarvan wij moeten leren. We gaan ervoor zorgen dat alle koppen weer goed staan en gaan weer vol voor de driepunten. Ik verwacht een felle wedstrijd die wij gaan winnen met 2-0. “

De wedstrijd tussen NEO’25 en BZC zal aankomende zaterdag om 15:00 plaatsvinden op sportpark de Gaard.