De voorbeschouwing met Dennis Timmermans van RWB

Dennis Timmermans (25) begint dit seizoen aan zijn negende seizoen in de selectie van RWB. De verdedigende middenvelder begon op zijn vierde met voetballen bij RWB. Hier heeft hij alle elftallen doorlopen totdat hij op zijn 17zijn officiële debuut mocht maken voor het eerste elftal.

Dit jaar wilt Dennis ervoor zorgen dat er een leuk team op poten staat, die elkaar wat gunnen en voor elkaar door het vuur gaan. “Mijn persoonlijke doel is om samen met iedereen een team te creëren wat samenwerkt als een geoliede machine.”

De middenvelder denkt dit jaar met het team te eindigen in de top 3, met promotievoetbal in het achterhoofd. “Het liefste word ik kampioen, maar een aantal jaren geleden heb ik al ervaren hoe lastig het kan zijn om kampioen te worden in de 4klasse. De doelstelling die we zeker willen behalen is het veroveren van een periode, om zo promotie af te dwingen.”

Afgelopen zondag werd er thuis met 2-0 gewonnen van Berkdijk. Een verdiende overwinning vond Dennis. “De wedstrijd was vooral eenrichtingsverkeer naar het doel van Berkdijk en dat resulteerde in twee doelpunten, maar dat hadden er wel een paar meer mogen zijn.”

Kevin Remie was de beste man op het veld volgens Dennis. “Hij scoorde tweemaal en dan ben je al snel man of the match bij een eindstand van twee tegen nul.”

Volgende wedstrijd is tegen S.A.B. wat een spannende wedstrijd zal worden met veel doelpunten. “S.A.B. is na twee wedstrijden de koploper met zes punten uit twee wedstrijden en ze hebben een aanzienlijk doelsaldo doordat zij vorige week hebben gewonnen met 2-11 van Dussense Boys. Het zal een interessante wedstrijd worden en daarom denk ik dat er aan beide kanten gescoord gaat worden, maar uiteindelijk zullen wij met 1-2 winnen.”

Op sportpark de Gaard zal op 6 oktober om 14:30 scheidsrechter L.R.M. Geertsen de wedstrijd tussen R.W.B. en S.A.B. starten.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

In gesprek met Jeffrey Verkerk van SC Feyenoord

Vandaag spreken we met Jeffrey Verkerk, de 29-jarige keeper van SC Feyenoord. Jeffrey Verkerk heeft vroeger bij BVO’s gekeept...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.