De voorbeschouwing met Bart Nagtzaam van Seolto

Bart Nagtzaam (20) is sinds zijn vijfde lid van Seolto uit Zevenbergen. Hij heeft hier de gehele jeugd doorlopen, waarna hij doorstroomde via het derde naar de hoofdmacht van Seolto. Het was in het seizoen 2016/17 dat ik definitief doorstroomde naar de selectie van de club. Bart was op dat moment pas zestien jaar.

De aanvaller heeft er bijna negen maanden uit gelegen door een blessure. “Ik heb de eerste seizoenshelft niet kunnen spelen en helaas ook niet kunnen trainen. Je merkt wel dat het iets moeilijker gaat na zo’n lange tijd er hebben uit gelegen. Na ruim twee maanden merk je tijdens het trainen dat het wel, gelukkig weer beter gaat. Toch wil ik iedere week mezelf weer verbeteren en iedere training honderd procent geven.” Het belangrijkste volgens Bart is dit seizoen handhaven. “Ik hoop dan ook dat dit ons gaat lukken.”

Afgelopen wedstrijd nam de ploeg van Bart het uit op tegen NOAD’67. “Het was niet de wedstrijd die we voor ogen hadden Na twee gelijkenspelen tegen Den Bommel en de Kogelvangers hadden we er vertrouwen in. Helaas lukte het niet en verloren we de wedstrijd met 3-0.”

Aankomende zaterdag neemt Seolto het op tegen Klundert, een derby in de gemeente Moerdijk. “De wedstrijd tegen Klundert zal een lastige worden. Zij staan momenteel vierde met vijfentwintig punten en wij met twee punten onderaan. Toch zouden we het met hard werken, voor elkaar strijden, het Klundert aardig lastig kunnen maken.’

De aanvang van de wedstrijd is zaterdag om 14:30 op sportpark De Meeren in Zevenbergen.

Meer informatie over de club, klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.