De voorbeschouwing: Loïc Luzolo speler Klundert 1

Loïc Luzolo (21) is als vijf jarige begonnen bij V.V. Klundert. De spits van het eerste elftal begint aan zijn vierde seizoen bij het eerste van de club, wat uitkomt in de derde klasse op zaterdag. Het eerste team staat momenteel zevende in de competitie.

Loïc is ervan overtuigd dat hij met zijn ploeg binnen de top vier kan eindigen in de competitie. “We moeten hoe dan ook bovenin meedraaien, om mee te spelen voor promotie. Wij willen als het hoogst haalbare met elkaar behalen. Ik hoop dat iedereen fit blijft en niemand met een ernstige blessure te maken krijgt. Ik wil dat we met het team maximaal kunnen presteren en zo onze doelen kunnen behalen. Persoonlijk hoop ik twintig goals of meer te maken en daarnaast veel assists te kunnen geven.”

Met een terugblik op de vorige wedstrijd speelde Klundert gelijk op het sportcomplex van Prinsenland in Dinteloord. “In de beginfase waren wij de mindere partij. We moesten schakelen, waarna wij de beter partij waren. We stonden tot het einde van wedstrijd met 2-0 voor, waarna we het in de slotfase weggaven. Helaas kregen we in de laatste zeven minuten twee doelpunten tegen, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2.” De ‘man of the match’ was voor Loïc dan ook Rijk van der Reijt. “Als je als 16-jarige zo met het middenveld van de tegenpartij aan het spelen bent, dan ben je voor mij man of the match. Hij gaf ook nog eens twee assists, waardoor hij extra belangrijk voor het team was.”

De aankomende wedstrijd neemt Klundert 1 het thuis op tegen V.V. Den Bommel de voorspelling van Loïc luidt: 2-0. “Als we de beginfase sterk beginnen, het als team sterk kunnen afsluiten en de rest van de wedstrijd goed spelen, dan denk ik dat we kunnen winnen van Den Bommel.” Den Bommel staat zesde in de competitie, één plek boven Klundert.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.