De voorbeschouwing: Aaron Dekkers van Cluzona.

0
326

Aaron Dekkers begon op zijn vijfde met voetballen bij Cluzona. Hier heeft hij alle elftallen doorlopen tot aan de O15, toen maakte hij de overstap naar RBC. Bij de club uit Roosendaal mocht Aaron op vroege leeftijd al zijn opwachting maken voor het eerste elftal. Sinds 2018 is de middenvelder weer teruggekeerd bij de club waar het allemaal begon.

De 19-jarige middenvelder is jong, maar zeer gretig. Daarom wil hij dit jaar ook kampioen worden met Cluzona. “We hebben genoeg kwaliteiten om uiteindelijk bovenaan te eindigen. Ik hoop dat we dat als team kunnen bereiken. Vorig jaar hadden we soms een off-day tegen lager geklasseerde teams, ik hoop dat we het dit seizoen minder of niet gaan krijgen. Persoonlijk wil ik belangrijk zijn voor het team en hopelijk meer goals maken dan afgelopen jaar.”

Afgelopen weekend werd er uit net aan gewonnen tegen DESK. “Het was een rommelige wedstrijd van beiden kanten, daarbij ook een harde wedstrijd. Toch denk ik dat we wel verdiend hebben gewonnen. Alleen was het volgens mij geen leuke wedstrijd om te zien. Er werd namelijk veel de lange bal gespeeld en weinig echt gevoetbald. Voor mij was Toon Jochems de man of the match, hij stond zoals altijd weer zijn mannetje in het veld.”

Cluzona mag de volgende wedstrijd op bezoek bij VV Rijen. Aaron denkt dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden. “Het wordt denk ik een Box-to-Box wedstrijd en een goede conditionele prikkel voor ons. Deze wedstrijden liggen mij wel, want dan kan ik heerlijk rennen en briezen over het veld. Ik denk dat wij wel gaan winnen gezien onze kwaliteiten. Met als eindstand een 0-2 overwinning.”

VV Rijen tegen Cluzona zal aankomende zondag op sportpark de Vijf Eiken gespeeld worden.
Scheidsrechter van dienst J.M.E.M. Verpaalen zal de wedstrijd om 14:30 laten beginnen.